Hihetetlen, de harmadjára is csúszik a Life by You, a The Sims kihívója

Hihetetlen, de harmadjára is csúszik a Life by You, a The Sims kihívója

Remélhetőleg nem fogy el a játékosok türelme a sok be nem tartott ígéret miatt.

Szomorú, mikor egy érkező játék kapcsán egy ideje csak arról lehet beszámolni, hogy a fejlesztők nem haladnak megfelelően a munkálatokkal, azért folyamatosan csúsztatják az előre beígért dátumokat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy rossz játékról lenne szó, de vagy felelőtlen ígéreteket tett ebben az esetben a Paradox – a Life by You fejlesztői –, vagy nagyon rosszul menedzselik az idejüket. A The Sims nagy kihívójaként emlegetett játékot még 2023 márciusában jelentették be, és rögtön felkeltette az életszimulációs címek kedvelőinek figyelmét. A korai hozzáférést eredetileg idén márciusban kaptuk volna meg, azonban ezt június 4-ig kitolták. A fejlesztők most pedig bejelentették, hogy ezt a dátumot sem tudják teljesíteni.

„Hosszú mérlegelés után sajnálattal jelentjük be, hogy úgy döntöttünk, hogy visszavonjuk a Life by You’s Early Access megjelenési dátumát, amelyet korábban június 4-re tűztünk ki. Ez nem volt könnyű döntés, különösen azért, mert megértjük azt a várakozást és izgalmat, amelyet sok érdeklőző érez a játékkal kapcsolatban. Úgy gondoljuk azonban, hogy további fejlesztési időre van szükség.” – mondta Mattias Lilja, vezérigazgató-helyettes.

A helyzet az, hogy annyira elvannak csúszva a dologgal, hogy új időpont kitűzésére sem vállalkoztak. Korábbi hibáikból tanulva inkább úgy döntöttek, hogy nem tesznek felelőtlen ígéretet, és minden erejüket a játékra koncentrálják. Azt ígérték, hogy igyekeznek minél hamarabb beszámolni a fejleményekről, és a játékosok türelmét kérik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár