Előléptették cooliót, újraszervezi akadémiáját a NAVI

Előléptették cooliót, újraszervezi akadémiáját a NAVI

Folytatódik a magyarok hatalomátvétele a koppenhágai Major-győztes NAVI-nál.

Tavaly nyáron Bea „flashie” Viktor lett a NAVI felnőtt csapatának elemzője, majd novembertől Fercsák „coolio” András is csatlakozott az ukrán szervezethez, mint a Youth nevű akadémia projekt edzője. Azóta teltek-múltak a hónapok, és egyikük sem lustálkodott: flashie Koppenhágában Major-bajnok lett az Aleksib vezette ötössel, míg coolio annyira nagyot ment a növendékeivel az online versenyeken, hogy a NAVI a hét elején őt és három játékosát is előléptette!

A Youth tagjai természetesen nem a felnőtt csapatból túrták ki az embereket, de már az is nagy szám, hogy immáron a Junior zászló alatt versenyezhet tovább ez a mag. A Youthból froz1k, cmtry és dziugss kaptak lehetőséget arra, hogy feljebb lépjenek, tehát Krabeni és dem0n mellett játszhassanak. Csereként pedig továbbra is megtartja a NAVI az eddigi Junior-játékosát, makazzét. Cooliónak tehát ezt az ötöst (hatost) kell a továbbiakban nevelgetnie. A statisztikákat elnézve ez egy kifejezetten érdekes projekt lehet, hiszen az átlag életkor még a 17-et sem éri el, de már most látszik, hogy tűzerőben nincs hiány – minden más meg tanítható ugyebár.

Ezeket olvastad már?

Az előléptetés kapcsán coolio a következőket nyilatkozta a NAVI oldalán:

„Nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt. Nagyon tehetséges játékosaink vannak, és mindent megteszek azért, hogy segítsem a fejlődésüket mind személyként, mind profiként. Biztos vagyok benne, hogy sokat el fogunk érni ezzel a csapattal.”

Coolióék előléptetése egyben azt is jelenti, hogy a NAVI Youth jelenleg szünetel. A korábbi Junior-edző Kairit elengedte a klub azon játékosokkal egyetemben, akikre már nem tartanak igényt az akadémia projektben. Ez pedig érdekes lehetőséget kínál a vállalkozó kedvűeknek, szóval itt az ideje, hogy folytatódjon a magyarok hatalomátvétele a NAVI-ban! A szervezet jelenleg új edzőt keres coolio helyére a Youth-hoz, és igazából egy tapasztaltabb magyar játékos / edző is simán betöltheti a pozíciót a feltételek alapján. Ha érdekel, akkor ITT elolvashatod a részleteket.

Kövess Minket!



Gamer szótár