Fortnite: Lehullott a lepel, jön a Fallout együttműködés

Fortnite: Lehullott a lepel, jön a Fallout együttműködés

Úgy tűnik, hogy ismét a kollaborációké lesz a főszerep.

Május 24-én – azaz most pénteken – veszi kezdetét a Fortnite következő évada, a Chapter 5 Season 3. Egyelőre nem túl sokat tudni arról, hogy pontosan milyen változásokra is számíthatunk, de a napokban az már egyértelművé vált, hogy együttműködésekből ezúttal sem lesz hiány. Az Epic Games az utóbbi években mesteri szintre emelte a kollaborációkat, és ez szerencsére a továbbiakban is velünk marad. Ugye már beszámoltunk róla, hogy minden bizonnyal kapunk egy Mad Max crossovert, most pedig egy újabb franchise-ról derült ki, hogy hamarosan tiszteletét teszi a játékban.

A szivárogtatók már többször felhívták rá a figyelmet, hogy az ismét aranykorát élő Fallout – ami a szuper sorozatnak köszönhető – is velünk lehet Season 3 során, de ezt most végre az Epic Games is megerősítette egy rövid videó közzétételével.

Az alig 2 másodperces felvétel arra pont elé, hogy bemutassák benne a T-60 Power Armorokat, ezzel pedig egyértelművé tegyék, hogy igenis érkezik a kollaboráció. Biztosak lehetünk benne, hogy számos a Fallout világából ismert kozmetikai elem lesz ezzel elérhető a Fortnite-ban, csupán az maradt kérdéses, hogy a Battle Pass részét képezik-e, vagy az Item Shopból lesznek beszerezhetőek. Bárhogyan is legyen, a rajongók örömmel fogadták a hírt, és amúgy is pár napon belül mindent megtudunk. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár