Fogadjunk, hogy nem ismered fel Dwayne Johnsont ezen a képen

Fogadjunk, hogy nem ismered fel Dwayne Johnsont ezen a képen

Végre megtekinthetjük a színészt az új filmjének szerepében.

Benny Safdie, aki többek között a Csiszolatlan gyémánt rendezője, új filmen dolgozik. A The Smashing Machine egy sport dokumentumfilm lesz, ami Mark Kerr, amerikai pankrátor történetét fogja feldolgozni. Az A24 – a filmet készítő stúdió – által megosztott képpel végre belepillantást nyerhetünk a forgatásba, és megnézhetjük, hogy miként fog festeni a főszereplőt alakító Dwayne "The Rock" Johnson.

Az alábbi kép láttán valószínűleg nem sokan tippelnének arra, hogy Johnson ül a piros sarokban, olyannyira másképp fest.

„Benny alkotni akar, és továbbra is törekszik olyan projekteket készíteni, melyekben nyers és valódi történetekről van szó, olyan karakterekről, amelyek hitelesek, olykor kényelmetlenek és lebilincselők. Karrieremnek azon a pontján vagyok, ahol olyan módokon akarok erőt venni magamon, ahogyan azt múltban nem tettem. A karrierem azon a pontján vagyok, ahol fontos filmeket szeretnék készíteni, amelyek felfedezik az emberséget, a küzdelmet és a fájdalmat."  nyilatkozta Johnson.

A filmben többek között még szerepet kapott Emily BluntLyndsy Gavin és Oleksandr Usyk is. A forgatások még mindig gőzerővel zajlanak, és az eredeti tervek szerint augusztus 1-én érnek véget. 

A film nevét egyébként az HBO 2002-es The Smashing Machine című dokumentumfilmjéről kapta, ami a pankrátor karrierjét és viharos magánéletét is egyaránt bemutatta. Mark Kerr nevéhez többek között kötődik két UFC nehézsúlyú torna bajnoki cím, és NCAA Division I bajnok is volt.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár