LoL: Nehogy meglepjen ez a pár hős a következő frissítésben

LoL: Nehogy meglepjen ez a pár hős a következő frissítésben

Egy hét múlva érkezik a 14.11-es frissítés, megnéztük, mire kell készülni a második szakasz következő részében.

A 14.10-es szakaszindító frissítés rendesen felkavarta a League of Legends állóvizét, a következő időszak pedig arról fog majd szólni a Riotnak, hogy a kelleténél jobban teljesítő hősöket kicsit visszakalapálja a helyükre, a zavaros vízben elsüllyedő karaktereket pedig majd felpumpálják az érkező frissítésekkel.

Akiknek nem árt egy kis támogatás

Draven

Bár egy hete sincs, hogy arról írtunk, Draven túl jól teljesít az újradolgozott lövész tárgyakkal és idő előtt gyengítette a Riot, most visszakap egy keveset a fejlesztőktől, de nem erejében, hanem a passzívan elraktározott aranyban. Halálakor 75% helyett csak 50%-át bukja az elraktározottt jelzőknek.

Draven, Riot Games

Gangplank

A felső ösvény kalóza a 14.10 legnagyobb vesztese, az Esszenciamartalóc elvesztése sebzés és mana problémákhoz vezetett Gangplanknél. Még nem tudjuk pontosan, de valószínű, hogy a Riot ilyen fronton fog hozzányúlni a hőshöz, akinél igyekeznek megtartani a kritikus sebzést előnyben részesítő buildeket.

Gangplank, Riot Games

Lulu

Lulu és Nami egy hajóban eveznek... úsznak... eveznek... A támogató tárgyak gyengítése Lulu erejéből a kelleténél jobban visszavett, ezért az ultiját erősíti most az egyensúlyért felelős csapat. Feldobás ideje fel, újratöltési idő le.

Star Guardian Lulu, Riot Games

Master Yi

Master Yi furcsa helyzetben volt az elmúlt időszakban, több build lehetősége is volt, de igazából egyik sem állt neki igazán jól. A Riot szeretné, ha kicsit strapabíróbb lenne a sokszemű wuju mester, illetve, hogy a játék későbbi szakaszában az erősített szintenkénti skálázódással visszakapja a régi megszokott erejét.

Spirit Blossom Master Yi, Riot Games

Nami

Nami akármennyire is jól tud úszni, nem kedveli a második szakasz zavaros vizében való evickélést. Az ösvény fázisra kap majd egy nagyobb támogató csomagot, kevesebb mana lesz például a W, az ulti többet lassít a korai szakaszban, sőt, még 3 egész sebzést is kap.

Prestige Space Groove Nami, Riot Games

Nasus

Nasus esetében arra tudunk gondolni, hogy az újratöltési idő és armor építése közben nem nagyon jut ideje életerő buildelésére is, illetve a W képessége is "haszontalanabb" a jelenleg domináns sok sebzést és kritet építő lövészek ellen. Valószínűleg a tankossága, vagy az lövészekhez közelebb jutási képességét fogja erősíteni a Riot.

Nightbringer Nasus, Riot Games

Smolder

Smolder kicsit kényelmetlen helyzetbe került a szakasz első frissítésével, hasonlóan Gangplankhez, neki is alap, sőt kezdő tárgya volt az Esszenciamartalóc. Bár ahogy GP-nek, úgy a kis sárkánynak sem áll rosszul A Háromság Hatalma, a Riot szeretné a tűzokádó tökmag esetében is fenntartani a lehetőségét pár krites tárgy építésének.

Smolder, Riot Games

A felsoroltakon kívül erősödik majd még Gnar, Kha'Zix, Pantheon és Singed is, de róluk még nem kaptunk semilyen kézzelfogható információt. Ugyanakkor a jelek szerint rájuk is az ADC tárgyak változtatása lesz a legnagyobb hatással.

Erősödő rúnák és tárgyak

  • Nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket az Elnyelt Életerő rúna, legalábbis nem sok játékosnak keltette fel eddig a figyelmét. Egy kis erősítést mindenképpen megérdemel majd.
  • A korábbi tankölő rúna sokat veszített az erejéből, a Levágást szinte senki sem hozza, leginkább azért, mert az ellenfelet leginkább megölni kell, nem csak levenni az életereje felét. A kegyelemdöfés egy sokkal szimpatikusabb opció, jöhet a buff a Levágásra.

Ezeket olvastad már?

  • A Halhatatlan Pajzs nem volt elég halhatatlan, meg hát a Vérszomjas nosztalgiája és 80 sebzése annyival, de annyival jobb. A tervek szerint a kapott pajzs értéke növekszik majd jelentősen a játék későbbi szakaszára.
  • Végül, de nem utolsó sorban a Statikk Töltőpengéje fog erősödni a 14.11-ben, ami elég semilyen lett a legutóbbi frissítéssel, teljesen megérdemelt az erősítés. Visszatérhetnek a Statikk LeBlanc-ok?

Ti kipróbáltok majd valamit a fenti erősítésekből?

Kövess Minket!



Gamer szótár