Hugh Jackman Robin Hoodnak áll, egy nem éppen vidám történetben

Hugh Jackman Robin Hoodnak áll, egy nem éppen vidám történetben

Wolverine után ismét egy különleges hős bőrébe bújik a zseniális színész, a filmnek pedig már rendezője is van.

Az A24 megszerezte a The Death of Robin Hood amerikai jogait a Michael Sarnoski író-rendező által készülő kalandfilmhez, de a legnagyobb szenzáció az, hogy Hollywood egyik legfényesebb csillaga, Hugh Jackman lesz a főszereplője, mellette pedig feltűnik majd a tehetséges Jodie Comer is – ő például az új Alone in the Dark videójátékból is ismerős lehet, hiszen róla mintázták az egyik karaktert.

Ezeket olvastad már?

Sarnoski neve lehet, hogy nem ismerős, pedig többek között megnyerte korábban az Independent Spirit Award forgatókönyvírói díját is az első nagyjátékfilmjéért, a Disznóért (Pig), de emellett neki köszönhetjük (írója és rendezője is egyben) a Paramount júniusban érkező Hang nélkül: Első nap (A Quiet Place) című alkotást is.

A The Death Of Robin Hood (Robin Hood halála) forgatása jövő év februárjában kezdődik. A Lyrical Media finanszírozza teljes egészében a projektet, a produceri feladatokat eközben Aaron Ryder, Andrew Swett és Alexander Black látja majd el. Egyelőre sokkal többet nem tudni róla, de elvileg az A24 azt tervezi, hogy a streaming mellett moziba küldené a filmet, ámbár premierdátumot még nem közöltek ezzel kapcsolatban.

A történet szerint a folklórfiguráról készített filmben Robin Hood súlyosan megsérül, és eközben szembe kell néznie a múltjával a bűnözői és gyilkos életét követően, amikor egy titokzatos nő felajánlja neki a megváltás lehetőségét.

Kövess Minket!



Gamer szótár