Rejtélyes weboldallal leplezhette le az Activision az idei CoD-ot

Rejtélyes weboldallal leplezhette le az Activision az idei CoD-ot

A Mount Rushmore sem úszta meg szárazon a hatodik Call of Duty: Black Ops ízelítőjében.

Már november óta tudjuk, hogy folytatást kap a Call of Duty: Black Ops-sorozata. Ebben a hidegháborús Cold Warhoz képest egy picit később, az Öbölháborúban vesszük fel a fonalat, amit a pletykált alcím, a Gulf War is tükröz. A játék legnagyobb dobása alighanem a nyílt világú kampány lesz, bár amíg ezt nem egy rendes előzetesben vagy egy prezentációban fedik fel, nem érdemes készpénznek venni. De erre már aligha kell sokat várni, hiszen tegnap elindult a játék marketing kampánya.

Az Activision igen rejtélyes módon vágott bele a hatodik Black Opsnak vélt játék hirdetésébe, ugyanis egy thetruthlies.com nevű weboldalt hoztak létre, ahol egy CCTV-t, vagyis biztonsági kamerás felvételt nézhetünk végig. A videóban azonosítatlan alakok éjszaka a Mount Rushmore-nál tevékenykednek, és amikor a rövid klip végéhez érünk, kiderül, hogy a négy elnök arcaira a the truth lies (az igazság hazudik) kifejezést húzták rá, illetve egy korábban a játék nemsokára esedékes bemutatója kapcsán közzétett logót.

Ezeket olvastad már?

Bár mindebből még nem egyértelmű, hogy ez egy Black Ops lesz, feltűnően gyanús, hogy pont 6 csatorna van a tévén és az idei CoD pont a 6. Black Ops lehet. Valószínűleg majd néha kidobnak egy-egy ilyen videót az oldalon, aféle visszaszámlálásként, míg el nem érünk az utolsóig, ami már valami konkrétabb lesz. Azt már eddig is tudtuk, hogy valószínűleg még az Xbox Showcase előtt kidobnak valamilyen előzetest a játékból, tehát illeszkedik a sémába ez a weboldal. A júniusi eseményen valószínűleg a kampánnyal, a sztorival és a címmel barátkozhatunk meg, tehát már részletesebben belemennek abba, hogy mire számíthatunk. Egészen pontosan az a hír járja, hogy láthatunk majd egy singleplayer küldetést a Black Ops Gulf Warból, és emellé némi fejlesztői magyarázatot is kapunk a Raven Software munkatársaitól.

A Call of Duty: Black Ops Gulf War megjelenése októberre várható, és az alábbi kép lehet a borítója (nyilván a homályosítás nélkül, de sajnos csak ilyen minőségben szivárogtatta ki billbil-kun):

Kövess Minket!



Gamer szótár