Idén korán kezdődik az aratási szezon, hála az Epic Games ingyenes játékának

Idén korán kezdődik az aratási szezon, hála az Epic Games ingyenes játékának

A Dragon Age: Inquisition után ismét meglepetésjátékkal készült az Epic Games Store, nem is akármilyennel!

Az Epic Games Store már a múlt héten is nagy meglepetést okozott, amikor egészen az utolsó pillanatig titkolta a következő ingyenes játékát, majd egyszer csak a 2014-es év legjobb címével, a Dragon Age: Inquisitionnel állt elő. Az első rész óriási sikerét követően a széria második darabja nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Az Inquisition viszont parádés játék lett, sajnálhatja is most az, aki valamiért nem húzta be az elmúlt hét nap során a Game of the Year kiadását.

De hát új hét, új ingyenes játék az Epictől – ezt már megszokhattuk. Május 23-án pedig ismét egy fantasztikus címmel álltak elő, ami nem más, mint a Farming Simulator 22. Tudjuk, tudjuk, rétegjáték. De aki csak azért leírja, mert földet kell művelni benne, hatalmas hibát követ el. Ugyanis amikor minden játék a csilli-villi grafikájával, az elképesztően akciódús pillanataival próbálja lekenyerezni a közönséget, ez nyugalommal és traktorokkal teszi ugyanezt.

Ha valaki esetleg a Farming Simulator régi, mondjuk 2009-es vagy 2011-es részeivel próbálkozott utoljára, ezért a 22-nek eddig még nem adott esélyt, az nem is tudja, hogy milyen érdekességekről marad le, ha most úszni hagyja a lehetőséget. Ugyanis már nem merül ki a játék a szántás-vetés-aratás hármasában, hanem rengeteg egyéb dolgot lehet csinálni még, mint például az állattenyésztés, vagy akár a fa- és a bortermelés. A lista majdnem végtelen, hiszen egy rakás dolgot termeszthetünk, továbbá bizniszeket építhetünk ezek feldolgozására is, tehát teljes iparágakat vehetünk a kezünkbe.

Továbbá az FS22-ben még évszakok is vannak, szóval nem egy végtelenített nyári napnak fog tűnni a játék. Komoly tervezést igényel majd a farm menedzselése, és az évszakok által nyújtott kihívásokhoz történő alkalmazkodás is. Ráadásul millió és egy mod van még hozzá, amivel feldobhatod az élményed a jövőben, így tényleg csak a fantáziádon múlik, hogy mit hozol ki ebből a mostanra remek szimulátorrá érő franchise-ból.

A Farming Simulator 22-t egészen május 30. 17 óráig húzhatjátok be ingyen, így 6 800 forintot spórolva.

Kövess Minket!



Gamer szótár