Akár tankkal is lezúzhatjuk a középkori Angliát a Kingmakersben

Akár tankkal is lezúzhatjuk a középkori Angliát a Kingmakersben

Eddig is tudtuk, hogy komoly fegyverekkel hadakozhatunk majd a középkori lovagok ellen, de tankokra azért nem számítottunk.

Ha idén megjelenik, alighanem a Kingmakers lesz az év legőrültebb játéka. Ami elsőre furcsa kijelentés lehet, mert 2024-ben már kaptunk egy fegyveres Pokémonokról szóló címet, a Palworldöt, és hát az sem éppen a józan eszű megoldásaival írta be magát a történelemkönyvekbe. De aki látta a Kingmakers első előzetesét, pontosan tudja, hogy miért játszik teljesen másik ligában a Palworldhöz képest. Itt ugyanis egy időutazót alakítunk, aki azért megy vissza a középkori Angliába, hogy a lovagok ellen a jövő fegyvereit bevetve megakadályozza a világ pusztulását.

A fejlesztők korábban elmondták, hogy a Kingmakersben a céljaink elérése érdekében mindenféle harcászati eszközöket kapunk majd, például gépkarabélyokat, shotgunokat, mesterlövészpuskákat, gránátvetőket, páncélozott SUV-kat, motorokat, harci helikoptereket és légicsapásokat. Amiről viszont egészen eddig mélyen hallgattak, hogy a repertoárban tankok is lesznek. Ám egy, a napokban kiadott előzetesből kiderül, hogy nem egyszerűen csak harckocsikat kapunk, hanem ezekkel igazából mindent is lezúzhatunk majd a pályán:

A Kingmakersben egyébként nem csak egyik csatából a másikba ugrálunk majd, hanem egy rendes kampányra számíthatunk. A fejlesztők szerint ez lesz a „tökéletes középkori fantasy”, mert birodalmat építhetünk, kastélyokat foglalhatunk el, terjeszkedhetünk. Vagyis nem csak egyik küldetés követi a másikat, hanem attól függően, hogy milyen erőforrásokkal vágunk neki a csatáknak, érhetünk el eredményeket. Ami nem csak azt jelenti, hogy több cuccunk, nagyobb seregünk lesz. Hanem azt is, hogy megváltoztatjuk a jövőt.

Bár a Kingmakers pontos megjelenési dátuma még nem ismert, azt már tudni lehet, hogy valamikor idén debütál.

Kövess Minket!



Gamer szótár