Már évek óta játszható állapotban van a Black Ops 6

Már évek óta játszható állapotban van a Black Ops 6

Zakatol a Call of Duty hypevonat, miközben a Treyarch fejlesztői már évek óta az új játékkal nyomják az irodában.

Az Activision beindította a motorokat, elstartolt a 2024-es Call of Duty hype miután a cég lerántotta a leplet a Black Ops 6 promóanyagairól. Az eddigi egyik legjobban titkolt és leghosszabb ideig fejlesztett Call of Duty-játékról van szó, kevés infók tudtak csak csepegtetni a leakerek, a találgatások viszont annál intenzívebbek voltak.

Ezeket olvastad már?

Régóta dolgozik a Treyarch az idén év végén érkező FPS-en, mi sem bizonyítja ez jobban, mint a cég legutóbbi bejegyzése. Ez alapján Nicole Havin, a Treyarch egyik játék designere már 2022 óra teszteli a játékot.

Az teljes mértékben megszokott, hogy egy játék már a kiadása előtt hosszú évekkel valamilyen kezdetleges formában, de játszható állapotban van, azonban a Call of Duty esetében ez elég nagy szám, tekintve, hogy a legutóbbi Modern Warfare 3 kevesebb idő alatt készült el, mint amennyi ideje a Black Ops 6 tesztelhető. Külön kiemelendő, hogy a Treyarchnak úgy volt ennyi ideje az új CoD fejlesztésére, hogy félúton be kellett segíteniük a Raven Software-nek a Call of Duty: Black Ops Cold War fejlesztésében.

Call of Duty: Black Ops 6, Treyarch

Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, az új CoD valamikor az Öbölháború idejében, 1990. és 1991. környékén játszódik majd. Nicole Havin szerint ez a Call of Duty valami olyan lesz, amire nem állunk készen. (Bár lehet, hogy ez csak egy adag marketing szöveg, amit az Activision odatolt neki.)

Ti várjátok már a 2024-es Call of Dutyt?

Kövess Minket!



Gamer szótár