Kimondottan jól teljesít a Tomb Raider I-III Remastered

Kimondottan jól teljesít a Tomb Raider I-III Remastered

A kiadó maradéktalanul elégedett lehet az eredményekkel.

Még a 2023 szeptemberében megtartott Nintendo Direct során jelentette be mindenki meglepetésére az Aspyr, hogy hamarosan végre véget érnek a Tomb Raider I-III Remastereddel kapcsolatos munkálatok, és lassan végre mindenki számára elérhető lesz ez a felturbózott klasszikus. Idén február 13-án debütált is a trilógia, és a rajongók azóta a mai szemnek sokkal kényelmesebb grafikával, és kevésbé szögletes Lara Crofttal kalandozhatnak. Az első visszajelzések szuperek voltak, mára pedig már egyértelműen kijelenthető, hogy a projekt sikeres volt.

A játék megjelenésének kipofozásán túl új irányítást, és számos más apróbb érdekességet is kaptunk, ami tényleg új szintre emelte a klasszikus sorozatot. A hónapok során begyűjtött Steames visszajelzések nagyon pozitívak, és ezek, valamint az eladások is túlszárnyalták a cég előzetes várakozását. Ezt tökéletesen megmutatja az, hogy az Aspyr új kiadásaiból származó bevétele több, mint 64 millió dollárral nőtt a ebben a negyedévben, és ezzel 27%-kos éves növekedést ért el.

A fejlesztők jól nyúltak hozzá, és igaznak bizonyult a meggyőződésük, miszerint egy időtlen sorozatról van szó a Tomb Raiderek személyében, és egy kis ráncfelvarrással újra rengeteg rajongót szögezhetnek hosszú órákra a monitor elé. Külön öröm, hogy ezt sikerült úgy megtenniük, hogy mellette minden megmaradt olyannak, ahogyan azt az eredeti fejlesztőcsapat annak idején megálmodta.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár