Kiszivárgott képeken az Elden Ring: Shadows of the Erdtree

Kiszivárgott képeken az Elden Ring: Shadows of the Erdtree

Lassan teljesen összeáll a kép arról, hogy mégis mire számíthatunk.

Kevesebb, mint egy hónap múlva új kiegészítővel tér vissza 2022 legjobb játéka, az Elden Ring. A fejlesztők már tavaly elárulták, hogy a népszerű játék idén DLC-t kap, ráadásul kijelentették, hogy ez egyben a történet lezárását is jelenti. Februárban megkaptuk az első előzetest a játékhoz, a napokban a FromSoftware – a játék fejlesztője – pedig végre közzétette a sztori előzetest is, ami még mélyebb betekintést enged számunkra a történetbe.

Nem sokkal ezután kiszivárgott néhány kép az internetre, melyek a Shadows of the Erdtree újabb érdekességeit fedik fel az érdeklődők számára. Habár a fotók semmi konkrétumot nem tartalmaznak, jól megmutatják, hogy milyen környezetre és tájakra számíthatunk a kaland során.

„Ezeken a furcsa új vidékeken a játékosok felfedezik a világ sötét titkait, miközben találkoznak másokkal, akik hátsó szándékkal Miquella nyomdokaiba lépnek” – áll a kiegészítő leírásában.

A galériáért kattints a képre!

A június 21-én érkező kiegészítőben új fegyverek, új képességek, felszerelések és mágia vár ránk, valamint új ellenségekkel is kénytelenek leszünk szembenézni. Az alapjáték is még hatalmas népszerűségnek örvend, de itt volt ennek az ideje a frissítésnek, hiszen a rajongók egyszerűen már képtelenek újabb őrült módokat kitalálni arra, hogy miként vigyék ki a játékot. Az lesz szomorú, mikor elül a Shadows of the Erdtree körüli láz, és az Elden Ring is már csak egy kellemes emlék marad. Reméljük, hogy a jövőben még sok hasonlóan igényes játékot kapunk.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN