BREAKING: Megérkezett az Elden Ring DLC-jének sztori előzetese

BREAKING: Megérkezett az Elden Ring DLC-jének sztori előzetese

Ha az első előzetes valamiért nem győzött volna meg az Elden Ring Shadow of the Erdtree nevű DLC-jéről, akkor majd talán a sztorit bemutatónak sikerül.

2022-ben az év játéka lett az Elden Ring, 2024-ben pedig az első és egyben utolsó nagy kiegészítőjével tér vissza a FromSoftware és George R.R. Martin közreműködésében készült epikus kaland. A Shadow of the Erdtree nevű DLC készültéről már tavaly óta tudunk, de az első képkockákra egészen idén februárig kellett várni.

Már az első előzetes alapján is úgy gondoltuk, hogy ez a várakozás nem volt hiábavaló, hiszen még az alapjátékhoz képest is minőségbeli ugrásnak tűnt mindaz, amit akkor megmutattak az Elden Ring DLC-jéből – nem gondoltuk volna, hogy ez lehetséges, erre mégis. De ha a menő ellenfeleken és a helyszíneken túl többre van szükséged ahhoz, hogy meggyőzzön a Shadow of the Erdtree, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Ugyanis ma pontban 17 órakor egy, a kiegészítő sztoriját felvázoló, 3 percen át pörgő előzetest adott ki a Bandai Namco és a FromSoftware:

Ezeket olvastad már?

A várva várt DLC megjelenésre már nem sokat kell várnia az Elden Ring rajongóknak, mert egy hónap múlva, azaz június 20-án fut be a Shadow of the Erdtree PC-re és konzolokra. Ha esetleg szeretnéd előrendelni a kiegészítőt, akkor azt 39,99 eurós áron teheted meg. Ha pedig az alapjáték is hiányzik még a könyvtáradból, érdekelhet talán az az ajánlat is, miszerint egy 79,99 eurós csomagban azt is megkaphatod a DLC mellé. Vagyis ezzel akár 20 eurót is spórolhatsz.

Kövess Minket!



Gamer szótár