18

Elmúltál már 18 éves?


/
TMP CS2 Masters 2024: Egy éve nyúzzuk már a CS2-t, megkérdeztük a játékosokat hogy visszasírják-e a CS:GO-t

TMP CS2 Masters 2024: Egy éve nyúzzuk már a CS2-t, megkérdeztük a játékosokat hogy visszasírják-e a CS:GO-t

Egyetlen nap és kezdődik a 2024-es tavaszi TippmixPro CS2 Masters rájátszása!

Néhány nap és vége a 2024-es tavaszi TippmixPro CS2 Masters versenyének. Az áprilisi selejtezőn még több tucat csapat állt rajthoz, mára csak a top 4 maradt. Magyarország jelenlegi négy legjobb csapata küzd majd a két napos LAN-on az Infinity Esport Bárban, nem csak a két millió forintos összedíjazás szeleteiért, de azért a lehetőségért is, hogy aztán kijussanak az ESL Pro League 20. szezonjára, idén ősszel. A hétvégi LAN előtt elevenítsük fel a verseny média napját, ahol mindenkit alaposan kifaggattunk titkaikról, véleményeikről, sőt, még egy kis érettségi feladatsort is kaptak.

Lássuk először azt, hogy miként vélekedtek a csapatok játékosai az immár több, mint 1 éves CS2-ről, az online szervereken garázdálkodó csalókról és a Valve munkájáról.

Ne feledjétek, hogy hétvégén jön a rájátszás! Sajnos a Heatwave csapatát kizárták a versenyből, helyüket a bullpeek alakulata vette át, akik a rájátszás első körében a BUHAWI csapatát fogadják, míg a másik ágon a Spirit Gaming és a DEAC összecsapása nyitja majd az ágrajzot. A rájátszás mindkét napja LAN-on lesz, Budapesten, az Infinity Esport Bárban, ahol várunk minden Counter-Strike szerelmest. A belépés természetesen ingyenes.

Akik pedig online követnék a meccseket, azok most a már megszokott twitch.tv/esport1tv mellett a twitch.tv/feketemiklos csatornán is láthatjátok majd a meccseket, Fekete Mikivel, az ország legerősebb gamerével watch partyzva!

Kövess Minket!



Gamer szótár