A legújabb frissítéstől még a csirkék is jobbra fordulnak – szó szerint

A legújabb frissítéstől még a csirkék is jobbra fordulnak – szó szerint

Igen, valaki a csirkéken dolgozott a Valve-nál, amíg Te a csalók miatt sírtál. Törődj bele!

Hatalmas frissítéssel lepte meg a Counter-Strike 2 játékosokat tegnap hajnalban a Valve. Végre jött pár gazdaságot érintő változás, Vertigóhoz is hozzányúltak a fejlesztők, továbbá már bérelhető skinek is vannak a játékban. A legfontosabb frissítésről azonban mindenki mélyen hallgat, pedig alapjaiban változtatja meg a játékot. Komolyan.

A csirkék ezer éve ikonikus elemei a Counter-Strike-nak, és bár sokan úgy gondolják, hogy az RNG-potenciáljuk miatt jobb lenne a játék nélkülük, azért elég ritka, hogy valós galibát okozzanak és például gránátot, lövést blokkoljanak. Ezért nem is csoda, hogy a Valve-nak meg sem fordult a fejében, hogy megszabaduljon a szárnyas pajtásainktól. Sőt, valamiért úgy gondolták, hogy ideje olyan régóta kért javításokat eszközölni rajtuk, mint hogy sétálás közben jobbra is fordíthassák a fejüket vagy képesek legyenek dombnak felfelé sétálni.

Ezeket olvastad már?

A legújabb frissítésben külön szekciót kaptak a csirkék, annyira nagy a fejlődés! A fenti két változás mellett azt írják még a fejlesztők, hogy új animációkat is kaptak a madarak, de ezeket már nem részletezték. Szóval hogyan is lehetett még a csirkéket azon túl felturbózni, hogy a nyakuk 180 fokos támogatást kapott a korábbi 90 fokos helyett, meg hogy végre képesek bejárni a teljes pályát? Nos, például olyan új animációkkal, mint az ülés. Nem viccelünk, a csirkék most már képesek ülni is, úgyhogy a cukiság faktoruk közelít a végtelenhez. Ha nem hiszitek el, nézzétek meg ezt a videót és mondjátok azt, hogy nem indítjátok most azonnal Infernót egy kis csirkesimogatásért!

Kövess Minket!



Gamer szótár