Fortnite: Kiderült, hogy pontosan mikor is érkezik a Fall Guys játékmód

Fortnite: Kiderült, hogy pontosan mikor is érkezik a Fall Guys játékmód

Évek óta vártunk arra, hogy ez végre megvalósuljon.

A Fortnite nem csak az Epic Games, hanem a világ egyik legsikeresebb videójátéka. Egy ideje azon folynak a munkálatok, hogy az általa nyújtott szórakozást egy újabb szintre emeljék, így az eredeti Save the Worldön, a Battle Royale-on és a Creative-on túl, számos új játékmódot kaptunk. Tavaly év végén került be a Fortnite Festival, a Rocket Racing és a LEGO Fortnite is, közben pedig a Disney is bevásárolta magát a játékba, és elképesztő dolgokra készül. Pár éve az Epic lecsapott egy szintén sikeresen címre a Fall Guys személyében, és már régóta pletykálják, hogy neki is külön módja lesz a Fortnite-on belül, amit mostanra hivatalosan is megerősítettek. A napokban végre az érkezés pontos dátuma is napvilágot látott.

Habár a Creative-on belül eddig is találkozhattunk Fall Guys inspirálta pályákkal, melyek egész jól visszaadták azt az élményt, az eredeti fejlesztők kétségtelen, hogy teljesen új szintre fogják emelni az együttműködést. HYPEX és több más szivárogtató is egyöntetűen azt mondja, hogy június 17-étől már mindannyian kipróbálhatjuk ezt a teljesen új módot.

Az Epic Games ezt az időpontot még nem erősítette meg, de amikor megbízható leakerek egybehangzóan állítanak valamit, az az esetek 99%-ában úgy történik. Az időpont elég közel van, tehát  hamarosan számíthatunk valamiféle kedvcsinálóra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár