Fantasztikus ajándékokkal ünnepli 10. születésnapját az egyik legjobb MMO

Fantasztikus ajándékokkal ünnepli 10. születésnapját az egyik legjobb MMO

Próbáltad már a The Elder Scrolls Online-t? Most mindenképpen megérné!

Amióta létezik a World of Warcraft, azóta még csak megközelíteni sem tudta más MMO a Blizzard játékának sikerét. Voltak persze próbálkozók, voltak amik hamar elhullottak és voltak olyanok is, amik már hosszú ideje életben vannak, mégis a WoW-nak csak bottal üthetik a nyomát. Utóbbi kategóriába esik a The Elder Scrolls Online is, ami bármennyire is remek játék, sosem ért fel a WoW nagyságához. Ettől függetlenül minden MMO-rajongónak nyugodt szívvel ajánlható, sőt, az is megtalálja benne a számítását, aki jobban szeret solozni, mintsem másodmagával együtt játszani.

A már nyolc nagy kiegészítőt megélt The Elder Scrolls Online idén ünnepli 10. születésnapját, amiből persze a játékosok is részesülnek. Ha valamikor, hát most igazán érdemes lehet kipróbálni a játékot vagy visszatérni annak szervereire. Lássuk milyen ünnepi tartalmak várják most a játékosokat:

  • ingyenes ház a karakterünknek (május 31-ig szerezhető meg)
  • ingyenes ló a karakterünknek (május 30 és június 30 között lesz megszerezhető)
  • hetente változó ingame bónuszok PvE és PvP játékmódokban is
  • ünnepi itemek a játékban
  • ünnepi események a szervereken

Tudtad hogy hamarosan új kihívót kap a WoW? Új MMO készül, ami a Trónok harca világába kalauzol majd minket! Mindent, amit már tudni lehet a játékról, a következő cikkben foglaltuk össze.

Kövess Minket!



Gamer szótár