Hamarosan 12 játék távozik a PS Plus kínálatából, ez fájni fog

Hamarosan 12 játék távozik a PS Plus kínálatából, ez fájni fog

Hatalmas csereberének lehetünk szemtanúi.

Napokon belül itt a június, ami ráadásul a nyár első hónapja, így éppen itt van az  ideje egy kis vérfrissítésnek a PlayStation Plus háza táján is. Ahogy lenni szokott, számos szuper új cím érkezett a kínálatba, melyek közül talán a legkiemelkedőbb a nagy sikerű Red Dead Redemption 2 – de elérhető a The Sims 4 City Living, a Crime Boss: Rockay City, a Watch_Dogs, a Deceive Inc. és még sorolhatnám. De mind jól tudjuk, hogy ahol egy ajtó becsukódik, ott kinyílik egy másik, és ez fordítva is igaz. Az újdonságok ára az, hogy egy tucat eddig elérhető címnek búcsút kell intenünk.

A júniusi hónapban 11 PS Plus Extra és egy PS Plus Premium cím hagyja el az ingyenes könyvtárat. A legfájóbb pont a Grand Theft Auto 5 távozása, hiszen a világ egyik legnépszerűbb játékáról van szó, hiába több, mint 10 éves – és hiába van már a nyakunkon a GTA 6 megjelenése. Továbbá sajnos távozik a kínálatból a motorsportok szerelmeseinek kedvence  – MotoGP 23 –, de egy szuper Sponge Bob játék is a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated személyében. Ha a teljes listát végigböngésznéd, akkor azt az alábbi galériára kattintva megteheted.

Grand Theft Auto 5

A galériáért kattints a képre!

Ugyanakkor ne feledjétek, hogy hamarosan a játékoktól a konzolokig minden leárazásra kerülhet – erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár