Mad Max játék Kojimától? - Jöhet!

Mad Max játék Kojimától? - Jöhet!

Izgalmas ötlet, de úgy tűnik Kojima egyelőre nem kér belőle.

Néhány napja debütált a legújabb Mad Max mozi, a 2015-ös Mad Max: A harag útja spin-offjául szolgáló FuriosaAnya Taylor-Joy és Chris Hemsworth főszereplésével. George Miller legújabb filmje, minket is levett a lábunkról, bátran ajánljuk mindenkinek, akinek bejött a 2015-ös Mad Max-film is. De arra emlékeztek, hogy 9 éve nem csak egy filmet, de egy Mad Max játékot is kaptunk? Meglepően nagy siker volt az Avalanche Studios játéka, ami talán 2015 egyik legnagyobb pozitív meglepetése is volt egyben. Azóta sem kaptunk Mad Max játékot és még csak pletykák sincsenek arról, hogy bárki ilyenen dolgozna.

Pedig George Miller (A harag útja és a Furiosa rendezője) szeretne egyet, sőt, azt is tudja, hogy jóbarátjának, Hideo Kojimának kellene elkészítenie azt. A rendező saját bevallása szerint beszélt is erről Kojimáról, de ő illedelmesen visszautasította. De mi lenne, ha megfordítanánk a képletet? Mi lenne ha egy Kojima-féle Mad Max játék helyett egy Miller-féle Metal Gear Solid filmet kapnánk?

Kojima játékszériája bőven megért már arra, hogy élőszereplős feldolgozást kapjon, a Kojima-Miller duó gondozásában pedig alighanem sikeres is lehetne a projekt.

Néhány sorral lejjebb találsz szavazást, ahol te is elmondhatod, hogy melyiknek örülnél jobban.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Te melyiknek örülnél jobban?

  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %