A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot indított Matthew Perry halálának ügyében

A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot indított Matthew Perry halálának ügyében

Egy dolog nem hagyja nyugodni a hatóságokat.

2023 október 28-án jött a lesújtó hír, hogy nincs többé a Jóbarátok (Friends) című világhírű sitcomjának Chandler Bingje, vagyis Matthew Perry. Mindössze 54 évesen hagyott itt minket, és bár több ízben kihangsúlyozta, hogy nem szeretné, ha mindenki csak Chandlerként emlékezne rá, mivel számos nagyszerű dolgot is tett embertársai megsegítéséért a függőségekkel és depresszióval küzdő színész, mégis a legtöbb rajongónak a sorozatban betöltött szerepe áll a legközelebb a szívéhez.

A halálának körülményei furcsák voltak már az első napokban is, de akkor nem sokkal az esetet követően lezárták az ügyet, most viszont a Los Angeles-i rendőrség és a kábítószer-ellenes csoport közös bűnügyi vizsgálatot indított a Jóbarátok sztárjának halála ügyében.

Mint arról a The Hollywood Reporter is beszámolt, Perry egy bizonyos altató és a ketamin akut hatásába vesztette életét, amelyet végül bűncselekményre utaló jelek nélkül balesetnek minősítettek. Bár a színész ketamin-infúziós terápián vett részt, amely a depresszió, a szorongás, a PTSD, a drog- és alkoholproblémák, a krónikus fájdalom és más problémák kezelésére szolgál, a boncolás szerint a halálakor a szervezetében lévő ketamin nem származhatott ebből a forrásból, mivel ennek az anyagnak a felszívódási ideje három-négy óra vagy még annál is kevesebb.

A Los Angeles-i rendőrség és a DEA most megkezdte a bűnügyi nyomozást, amely azt vizsgálja majd, miként került Perry szervezetébe ennyi ketamin a halála napján, és hogyan jutott egyáltalán a birtokába. Perry sosem titkolta, és nyíltan beszélt a függőséggel folytatott küzdelméről, eközben szenvedélyesen szeretett volna segíteni másoknak, akiknek ugyanezzel a problémával kellett szembenézniük. Az egész szórakoztatóipart megrázta a halála, és nagyon sokan fejezték ki bánatukat, miután megtudták a hírt.

Ezeket olvastad már?

A Jóbarátok színésztársai Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Jennifer Aniston és David Schwimmer mind-mind meghatóan búcsúztak kollégájuktól, társuktól, barátjuktól, testvérüktől. LeBlanc, aki Perry legjobb barátját, Joey Tribbianit alakította, elsőként szólalt meg, és azt mondta: „az együtt töltött idők őszintén szólva életem legkedvesebb pillanatai közé tartoznak”.

Kövess Minket!



Gamer szótár