500 dolláros League of Legends skin? Akkor jöhet az Ahri bojkott

500 dolláros League of Legends skin? Akkor jöhet az Ahri bojkott

A League of Legends közösségen kívül és belül is nagy az egyetértés: Nem kérünk a túlárazott skinekből!

Nem engedik a League of Legends játékosok, hogy teljesen kizsákmányolja őket a Riot Games. Az kínai kézben lévő videojáték fejlesztő cég még év elején jelentette be, hogy saját Dicsőségek Csarnokát alapítanak Hall of Legends (magyarul Legendák Csarnoka) néven. Pár héttel az is kiderült, hogy nem meglepő módon a League of Legends egyetlen négyszeres világbajnoka Faker lesz az első akit megtisztelnek a kitüntetéssel. Eddig a pontig mindenki örült, Dél-Korea fővárosában többszintes Faker Templomot nyitottak meg (Faker kiállítás), a Riot Games készített egy több mint egy órás dokumentumfilmet a T1 középső ösvényeséről, majd érkezett a skin... A közel 190 ezer forintba kerülő skin...

Signature Immortalized Legend Collection, Riot Games

Mi már leírtuk a véleményünket az 59260 RP-be kerülő csomagról, ahogy azt is leírtuk mit vehetnétek még ebből a pénzből, de a játékosokat sem kell félteni, a Riot Games subredditen a legnépszerűbb bejegyzés már két napja az, hogy bojkottálják a League of Legends játékosok Ahrit, a kilencfarkú rókát. Itt nem csak arról van szó, hogy ne vegyük meg az új méregdrága kinézetet, hanem arról is, hogy ahol csak lehet (Normál Draft, Rangsorolt, Aréna) tiltsuk ki Ahrit a hősválasztás során:

Let's all ban Ahri from now
byu/CurtisManning inriotgames

Nem várt helyről is vannak támogatói az Ahri bojkottnak. A népszerű, gusztustalan szobájáról, 2 dolláros steakjeiről és vitatható véleményeiről híres World of Warcraft streamer Asmongold szerint rossz hatással van a videojáték iparra, ha valaki ennyi pénzért vesz egy kinézetet, az viszont hatalmas siker lenne, ha a League of Legends játékosok rá tudnák venni a Riotot a változtatásra:

"Túl régóta élünk az árnyékában az ilyen nagy cégeknek és vállalatoknak akik azt csinálnak velünk amit akarnak. A Helldivers 2 megmutatta az embereknek, hogy van másik út is..."

Ti bojkottálni fogjátok Ahrit a kinézet ára miatt?

Kövess Minket!



Gamer szótár