Ettől a CS2 pályától VAC bant kapsz!

Ettől a CS2 pályától VAC bant kapsz!

Ha vicc, ha nem, zseniális ötlet a CS2-es pálya, ami azt ígéri, hogy repül a VAC a letöltőjére.

Az utóbbi időkben igen furcsa pályákkal áll elő a közösség. Mi is írtunk például Lillykyu Minecraft modjáról és CZXA1 minden gépet megfektető pályájáról. De az előbbi mapper azóta feltalálta már a 45 fokban döntött pályákat is, amit gyógyszer nélkül senkinek sem ajánlanánk, mert garantáltan tönkretesz:

Ezeket olvastad már?

Lillykyu rendszeres alkotótársa, dea sem lustálkodik mostanában: ő nemrég megcsinálta a pályát, amitől VAC bant kapsz. Nem, nem viccelünk, tényleg van a Steam Műhelyen egy olyan map, aminek az a neve, hogy „This map will VAC ban you!”, vagyis „Ez a pálya VAC bannolni fog!” Nem tudjuk, ki kérte. Nem tudjuk, honnan jött. De van, és ez a lényeg.

Valószínűleg a következő kérdésed az, hogy tényleg repül-e a VAC, ha ezt letöltöd. Nos, őszinték leszünk, mi nem próbáltuk ki. Tudjátok, biztos, ami biztos. Szóval 100%-os bizonyossággal nem állítjuk, hogy nem lesz baj. De abból ítélve, hogy dea odabiggyesztett Twitteren egy „/s”-t a leírás végére, gyanús, hogy ez csak egy vicc. Ezért ha szeretnétek elindítani a következő torzsit a VAC-cal kikövezett karrierjén, vagy csak megviccelnétek vele egy havert, azt tudjuk mondani, hogy a kettő közül az egyikre tökéletes lesz, és ez épp elég.

A This map will VAC ban you!-t ITT találjátok a Steam Műhelyen. A kommentek pedig ne ijesszenek meg, ha ez tényleg képes lenne kitiltani játékosokat, a Valve már globális körözést adott volna ki dea ellen.

Kövess Minket!Gamer szótár