Megjelenési dátumot kapott a legújabb MMO, ami a World of Warcraft babérjaira tör

Megjelenési dátumot kapott a legújabb MMO, ami a World of Warcraft babérjaira tör

Lesz egyáltalán valaha olyan játék, ami meg tudja szorongatni a WoW-ot?

Idén már huszadik esztendeje, hogy a World of Warcraft uralkodik az MMO-piac fölött. Ez idő alatt legnagyobb jóindulattal is olyan kihívói voltak, amik maximum megközelíteni tudták a WoW sikereit, de nem beérni azokat. Most például 10. születésnapját ünnepli a The Elder Scrolls Online, ami egy remek játék, még sem tudta megismételni a Blizzard MMO-jának diadalait. Ez persze nem azt jelenti, hogy lenne még hely a piacon még több MMO-nak, sőt! Bőszen készülnek is ilyen játékok, felemás sikerekkel. Most aktuálisan a Tarisland az a játék, ami a WoW babérjaira törne, ráadásul egyszerre három platformon is!

A Tarisland azon kevéske keleti MMO-k egyike, ami ellátogat hozzánk, nyugatra is. Óriási és látványos fantasy világgal, 9 különböző casttal, terebélyes PvE és izgalmas PvP móddal várja majd a játékosokat. A fejlesztők óriási MMO-fanoknak vallják magukat, akik minden idők egyik legjobb online szerepjátékát akarják letenni az asztalra.

Tervek, ötletek és ambíciók vannak, de a játékosokat úgyis a megvalósítás érdekli majd. Maroknyi ember játszhatta eddig csupán a Tarislandet a korábbi zárt teszteken, hamarosan azonban mindenki előtt megnyitja kapuit a játék. A legfrissebb előzetesben nem csak a Tarisland világát fenyegető ősi sárkány ébredését láthatjuk, de bizony a játék megjelenésének dátumát is, amire nem is kell már sokat várnunk!

A Tarisland június 21-én érkezik PC-re, Androidra és iOS-re, ráadásul mindhárom platformon ingyenes lesz.

Kövess Minket!



Gamer szótár