Gyönyörű színésznővel jöhet a Préda 2 árnyékában készülő új Predator-film

Gyönyörű színésznővel jöhet a Préda 2 árnyékában készülő új Predator-film

Úgy tűnik ismét egy új ötlettel bővül a Predatorok univerzuma.

2022-ben üde színfoltja volt a filmes felhozatalnak a Préda (Prey), bár az kétségtelen, hogy amennyien megkedvelték az új irányt, majdnem annyian fújolták is azt – Metacriticen például 6.2 pontot kapott a nézőktől. Ennek ellenére sikerként könyvelhette el a fiatal komancs lány történetét megelevenítő alkotást a 20th Century Studios, mert bár a 65 millió dollárból készült, mégis összehozta az Egyesült Államokban minden idők legnézettebb bemutatóját a Hulun.

A film rendezője, Dan Trachtenberg azonban most új vizekre evezne, mert a hírek szerint tárgyalásokat folytat az Emmy-jelölt Elle Fanninggel egy esetleges főszerepről. Az új projektje szintén a Predatorok univerzumában játszódik, és jelen állás szerint a Badlands címet viseli, ráadásul már a forgatókönyvet is megírta Patrick Aisonnal közösen. Ha minden igaz, akkor a forgatásokra még idén sor kerülhet, de emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a Préda 2 is fejlesztés alatt áll, amelyben Amber Midthunder is visszatérhet – azt jelenleg nem tudni ehhez lesz-e köze Trachtenbergnek.

Fanning nemrég fejezte be a Hulun futó Nagy Katalin - A kezdetek (The Great) című sorozatának harmadik évadát, és alakításáért jelölték élete első Emmy-díjára is. Arról egyelőre nincs információ, hogy miről szólna a Badlands, illetve kapcsolódna-e a Prédához valamilyen formában, de ha körvonalazódik a koncepció, akkor természetesen beszámolunk nektek róla.

A még mindig csak 26 éves színésznő már most is elég komoly pályafutást tudhat maga mögött, hiszen az elmúlt évtizedekben olyan filmekben kapott szerepeket, mint a 9 - A szám hatalma, Cserbenhagyás, Made in Hollywood, Super 8 vagy a Démóna. Emellett videójátékos vonalon sem tétlenkedik, hiszen részese lesz Kojima nagyszabású alkotásának, a Death Stranding 2: On the Beachnek is.

Kövess Minket!



Gamer szótár