Úgy kell kitépni az AWP-t a kezedből? Akkor ezt a PC-t neked találták ki

Úgy kell kitépni az AWP-t a kezedből? Akkor ezt a PC-t neked találták ki

Erre a PC-re egyetlen gamer sem mondana nemet.

Ha a cím alapján magadra ismertél, gratulálunk, hogy akár a CS2-ben, akár bármelyik másik dedikált sniper pozícióval bíró FPS-ben a te kezedben összpontosul a hatalom, vagyis mindaz, ami egy sztárjátékost megillet. Megérdemled, de ezt már tudtad eddig is, mi ehhez nem kellettünk. De vajon azt tudod-e, hogy mivel tűnhetsz ki még a sztárjátékosok közül is? Nem, nem egy Dragon Lore-ral, az gyerekjáték, felejtsük el. Ami neked kell, az bizony nem más, mint a Juggapat Modifier által megalkotott PC, mert az igazán nagy sniperek igazán nagy sniperekkel tolják!

Az alább képeken és videón is megtekinthető, távcsöves puska tematikájú számítógépet kb. 2 700 dollárba, vagyis majdnem egymillió forintba került megépítenie egy thaiföldi moddernek, és a Cooler Master Case Mod World Series idei versenyére készült. Kérdezhetnéd, mégis milyen verseny az, ahol kapásból egy ekkora befektetéssel érdemes elindulni? Nos, egy olyan, ahol a fődíj 5 ezer dollár, vagyis majdnem a duplája annak, amit Juggapat Modifier költött a masinájára.

Ezeket olvastad már?

Bár a sniper PC egy életnagyságú távcsöves puska, igazából nehéz lenne megmondani, hogy konkrétan melyik valódi vagy játékbeli fegyver ihlette. Több ponton is hasonlít például a Barrett M82-re, de van benne egy letagadhatatlan Halo-hatás is. De mond meg te, hogy szerinted mihez hasonlít ez a leginkább! Azt most inkább nem kérdeznénk meg, hogy ha tehetnéd, vennél-e ilyet, mert úgysincs olyan ember e Földön, aki nemet mondana rá, tehát felesleges.

Kövess Minket!Gamer szótár