Gandalf is visszatérhet az új Gyűrűk Ura filmben, ha egy fontos dolog teljesül

Gandalf is visszatérhet az új Gyűrűk Ura filmben, ha egy fontos dolog teljesül

Mivel Andy Serkis ismét Gollam bőrébe bújik, Ian McKellent is megkérdezték, hogy vajon újra ellátogatna-e az ikonikus szerepével Középföldére.

Nem is olyan régen derült ki, hogy egy teljesen új Gyűrűk Ura mozifilm is zöld utat kapott, ráadásul sikerült rávenni Peter Jacksont is a projektre. Ugyan most csak producerként vesz részt a munkálatokba, a trilógia után valószínűleg nem kell tartanunk ettől az alkotástól, bár Hollywoodban sosem lehet tudni mi találnak ki a fejesek. Mindenesetre további részletek is napvilágot láttak már, hiszen Andy Serkis nem csak Gollamként tér vissza a The Hunt for Gollum című filmben, de a rendezői széket is megkapta.

Ha minden igaz, akkor nem csak ő lesz az egyetlen a korábbi szereplők közül, aki visszatérhet Középföldére. Egyfelől megkérdezték már Viggo Mortensent is, hogy eljátszaná-e újra Aragornt. Egyelőre még nem keresték meg, mert nem tudott semmit a produkcióról, másrészt pozitívan állt a dologhoz, mert szereti ezt a karaktert, azonban csak akkor vállalná el a felkérést, ha megfelelő forgatókönyvet írnak hozzá, mert már benne van a korban, és úgy érezné passzol a karakterhez.

Ezeket olvastad már?

A The Times eközben meginterjúvolta Ian McKellent is, és nála is érdeklődtek, hogy mi a helyzet. McKellen Gandalfként tündökölt a képernyőn a trilógiában, és mivel állítólag a varázsló felbukkan majd a The Hunt for Gollumban, ezért meg is kapta a kérdést a visszatéréssel kapcsolatban:

„Nincs még forgatókönyv, se ajánlat, vagy terv erre vonatkozólag. Ha még élek, persze.” – mondta a kétszeres Oscar-jelölt.

Ha minden igaz, akkor jelenleg egy 2026-os bemutatóval számolnak David Zaslavék, ami azt jelenti, hogy 2025-ben foroghatnának a kamerák. A jelenleg 85 éves Ian McKellen jelenleg jó egészségnek örvend, és jelen állás szerint nem jelentene gondot neki ez a szerep, amely minden bizonnyal az utolsó is lenne a pályafutásában.

Kövess Minket!



Gamer szótár