Ubisoft Forward 2024: Lélegzetelállító előzetest kapott a Star Wars: Outlaws

Ubisoft Forward 2024: Lélegzetelállító előzetest kapott a Star Wars: Outlaws

Hölgyeim és uraim, íme a Star Wars: Outlaws 11 percnyi gameplay videón!

Nem semmi műsort pakolt le vasárnap este az Xbox az asztalra. Az idei első Xbox Game Showcase egyszerűen parádés volt, aminek szintjét aligha lehet utolérni. A Ubisoft azért megpróbálkozott vele, rögtön egy nappal az XGS után ugyanis megkezdődött a Ubisoft Forward, melynek során olyan játékokra számítottunk, mint az Assassin's Creed Shadows, egy esetleges új Far Cry vagy éppen az a Star Wars: Outlaws, amiről az derült ki a napokban, hogy jobban fog hasonlítani a GTA-ra és a Red Dead Redemptionre, mint az eddig gondoltuk volna.

Meg is jött a várva várt bemutató, több percen át mozgott az Outlaws, méghozzá valós gameplay-jel. Megismerhettük a peremvidék alvilágának alapjait, a játék küldetéseinek mechanikáit, a hajónkat, felszerelésünk egy részét és persze kaptunk néhány látványos akciójelenetet is. Ne feledjétek, hogy ebben a játékban egy csempészt alakítunk, nem fogunk fénykardokkal hadonászni, ellenben testközelből élhetjük át azt az élményt, hogy milyen is a galaxis vékony jegén táncoló csempészként küzdenünk az igazunkért, a túlélésünkért. Belekóstolhattunk egy picit az űrcsatákba és a szabadon teljesíthető küldetések szövevényes lehetőségeibe is, és persze nem is lenne igazi Star Wars előzetes, ha nem jártuk volna be a Tatooine kietlen vidékeit. 

A Star Wars: Outlaws még mindig egy rendkívül látványos, izgalmas és egyedi Star Wars-játéknak tűnik, amire szerencsére már nem is kell várnunk sokat. A Star Wars: Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re!

Kövess Minket!



Gamer szótár