XGS24: Megjelenési dátumot kapott a Flight Simulator 2024

XGS24: Megjelenési dátumot kapott a Flight Simulator 2024

Öveket becsatolni, felszállásra felkészülni.

Természetesen nem mehetett végbe a tegnapi Xbox Games Showcase a Microsoft Flight Simulator legújabb részének bejelentése nélkül. A repülés rajongói minden évben tűkön ülve várják, hogy a franchise ezúttal vajon milyen újdonságokkal rukkol elő, és most sem kellett csalódniuk. A játék előzetes jelentős ugrást ígér az előző évi címhez képest, és megjelenési dátumot is kaptunk.

„November 19-én érkezik a Microsoft Flight Simulator 2024, a következő Microsoft Flight Simulator franchise rész. Ez a fogyasztóknak valaha készült legambiciózusabb repülésszimulátor, amelyet úgy terveztek, hogy kihasználja a legújabb szimulációs, felhő-, gépi tanulási, grafikai és játéktechnológiákat. A Microsoft Flight Simulator 2024 túlmutat a repülőgép egyszerű üzemeltetésén; lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvalósítsák álmukat egy repülési karrier kiépítésével Az ég hív!" – áll a játék leírásában.

A játék előzeteséből kiderült, hogy számtalan lehetőség fog a közösség rendelkezésére állni ahhoz, hogy minden a repüléssel kapcsolatos vágyukat kiélhessék. Többek között részt vehetnek Red Bull légi versenyeken, kipróbálhatják magukat légimentőként vagy légi tűzöltóként, belekóstolhatnak a mezőgazdasági repülés világába, a légi reklámozásba, a távoli rakományszállításba és a VIP személyek szállításába is, de még tovább sorolhatnám.

A játék tehát november 19-én fog megjelenni, és PC-n, valamint Xbox Series S|X-en lesz elérhető. Jó hír, hogy a Game Pass kínálatának részét fogja képezni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár