Itt az Arcane: Season 2 első előzetese, de van egy rossz hírünk

Itt az Arcane: Season 2 első előzetese, de van egy rossz hírünk

Gyönyörű kedvcsinálót kaptunk a sorozat második évadához, de nem felhőtlen az öröm.

Lehet imádni, vagy akár gyűlölni a Leauge of Legendset, az kétségtelen, hogy a Riot Games 2009-ben a személyében egy olyan játékot adott ki, ami sok millió rajongónak okoz örömet, és ez minden bizonnyal még hosszú éveken át így is marad. Az utóbbi időszakban a stúdió nagy erővel vágott bele a LoL univerzumának bővítésébe, így kaptuk meg a  Legends of Runaterra és a Teamfight Tactics játékokat, valamint 2021 folyamán a nagy sikerű Arcane sorozatot. Habár a játékhoz kapcsolódó cinematicokból tudni lehetett, hogy a fejlesztők elképesztő felvételeket képesek kiadni a kezeik közül, az elsősorban Vi és Jinx történetét bemutató animációs sorozat minden várakozásunkat felülmúlta, és ez valószínűleg a második évadra is igaz lesz.

Múlt héten lett közzétéve az első Arcane: Season 2 plakát és a Netflixen történő bemutatás dátuma – idén november –, most pedig már meg is tekinthetjük az előzetest, ami csordultig van akcióval, a látványvilág pedig magáért beszél.

A videó megtekintését követően vegyes érzések fogtak el, hiszen tényleg nagyon magával ragadóra sikerült, azonban arról is lehullt a lepel, hogy ezzel az évaddal lezárásra kerül a sorozat. Úgy tűnik tehát, hogy novemberben a történet végéhez érünk, és már majd csak abban reménykedhetünk, hogy az Arcane sikerén felbuzdulva tovább folytatja a hasonló tartalmak gyártását a Riot Games, hiszen még megannyi kibontani való történet és karakter van a Leauge of Legends világában.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár