Korán kikerült részlet igyekszik meggyőzni minket, hogy jó lesz a Dragon Age The Veilguard

Korán kikerült részlet igyekszik meggyőzni minket, hogy jó lesz a Dragon Age The Veilguard

Ha tényleg úgy fog kinézni a Dragon Age: The Veilguard játékmenet bemutatója ma délután, mint egy idő előtt kikerült részlete, akkor nem lesz okunk a panaszra.

A múlt héten végre beindult a következő Dragon Age marketing kampánya. Ennek köszönhetően először kiderült, hogy az egészen addig Dreadwolfként ismert epizód nevét lecserélte a BioWare The Veilguardra. Ezt követően pedig jött a vasárnapi Xbox Games Showcase, ahol megkaptuk az első előzetesét is a játéknak. Ma délután 5 órakor pedig egy 15 perces bemutató keretein belül a játékmenetre is fény derül majd.

Egyetlen apró probléma van mindezzel: a trailert mindenki utálta, amiért látványában jobban hasonlított egy hero shooter karakter bemutatójára, mint a Dragon Age-re, vagy amiért a hangulata közelebb állt a Baldur's Gate 3-hoz és a Dungeons & Dragons: Betyárbecsülethez, mint a megszokott dark fantasy-hez. A lájkok és diszlájkok aránya 34 ezer a 189 ezerhez volt ma a reggeli órákban, ami minden, csak nem bíztató. Ma javíthat ezen a játék elejéből készült játékmenet videóval a BioWare, de az egyértelmű, hogy nagyot kell gurítaniuk itt, hogy visszanyerjék a rajongókat.

Ezeket olvastad már?

Valószínűleg ennek okán került ki a délutáni videó előtt egy rövid részlet, amelyben látható már, hogyan is néz ki a játék valójában. Ez a fél percig sem tartó részlet túl sokat nem árul el, de azért ami fontos a játék fogadtatásának megváltoztatása szempontjából, benne van. Egyrészt, ez alapján jól néz ki a játék. Másrészt, a hangulata sem annyira vidám, mint a traileré volt,kellően sötét és komor. Ha így fog kinézni a 15 perces bemutató ma, akkor nem lesz okunk a panaszra – a poszt alatti kommentek is ezt erősítik.

Kövess Minket!



Gamer szótár