Nincs többé a Dragon Age Dreadwolf

Nincs többé a Dragon Age Dreadwolf

Hamarosan mozgás közben is láthatjuk az eddig Dragon Age Dreadwolfként ismert játékot.

Jó ideje tudjuk már, hogy készül a következő Dragon Age. Igaz, hogy az év elején volt egy pillanat az Electronic Artsnál történt leépítések miatt, amikor mindenki azért aggódott, hogy elkaszálják-e esetleg más címekkel együtt ezt is. De aztán megtudtuk, hogy a Dreadwolf él és virul, egy hónappal ezelőtt pedig Jeff Grubb is megerősítette ezt a hírt. Ám most kiderült, hogy a Dragon Age Dreadwolf halott – legalábbis ami a címét illeti.

A Bioware uyanis egy blogbejegyzésben adta a tudtunkra, hogy átnevezték a játékot és új logót is kapott. Az immáron The Veilguard alcímű negyedik fősodorbeli Dragon Age játékot azért kellett átkeresztelni, mert a fejlesztők szerint az előző cím nem tükrözte azt, hogy miről szól a játék. „Természetesen a Dread Wolfnak még mindig fontos szerepe van ebben a történetben, de te és a társaid – nem az ellenségeid – vannak ennek az új élménynek a szívében.” Tehát ahogyan az Inquisition esetében a játékos a The Inquisitor szerepébe lépett, úgy most vagy a főszereplő, vagy a csapata hallgathat majd a The Veilguard névre – ez még nem tiszta egyelőre.

Ezeket olvastad már?

Az új címen túl a Bioware azt is bejelentette, hogy végre megmutatják, hogyan is fest a lassan tíz éve készülő játék valójában. Erre június 11-én kedden kerül sor, méghozzá egy 15 perces játékmenet videó keretein belül. A premier magyar idő szerint 17 órakor lesz a hivatalos Dragon Age YouTube csatornán, és a fejlesztők szerint a játék nyitó pillanatait láthatjuk majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár