Fortnite: Ezentúl építhetünk a LEGO pályákon is, de kellett ez nekünk?

Fortnite: Ezentúl építhetünk a LEGO pályákon is, de kellett ez nekünk?

Olyan funkció került be a játékba, amit sokan teljesen feleslegesnek tartanak.

A LEGO Fortnite még 2023 végén, Chapter 5 kezdetekor került be a játékba. Eleinte hatalmas népszerűségnek örvendett, és sokan a Minecraft kihívójaként tekintettek rá, azonban a játékosbázisa zuhanórepülésbe kezdett, és ezen nem igazán segítettek a frissítések sem. Később az Epic Games ezt úgy próbálta orvosolni, hogy a Fortnite LEGO-n belül is elérhetővé tette a Creative módot, így bárki elkészítheti saját LEGO pályáját, és ezáltal pedig végtelen lehetőség nyílt meg a közösség előtt. Most ez a részleg újabb funkcióval bővült, hiszen végre az építés is elérhetővé vált.

Habár eddig is volt lehetőségünk építeni a LEGO módban, ennek a menete teljesen eltért a sima Fortnite-os építéstől, amivel óriási csatákat vívhattunk. Azzal, hogy a LEGO rész is megkapta ezt, most már minden olyan dolog megtalálható benne, amiért az eredeti Fortnite-ot szerettük – kivéve a rendes Battle Royale, de idővel ki tudja, hogy az Epic azt is elkészíti-e. Ettől függetlenül nem mindenki elégedett a végeredménnyel.

Shiina – szivárogtató – osztotta meg követőivel, hogy számára nagyon furcsa ez az új funkció. Több hozzászóló is megerősítette, hogy a sima Fortnite-ban való építés sokkal élvezhetőbb, de ettől függetlenül a legtöbben nem bánják a fejlesztést, hiszen senkinek sem kötelező élnie a lehetőséggel.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár