Ingyenes partijátékkal és fánkokkal készül nekünk az Epic Games

Ingyenes partijátékkal és fánkokkal készül nekünk az Epic Games

Ismét két játékhoz juthatunk majd hozzá teljesen ingyen.

Érdemes minden héten fellátogatni legalább egyszer az Epic Store-ba, hiszen jelenleg is 40 000 forintnyi tartalomra tehetünk szert teljesen ingyen. A Redout 2-őt és az Idle Champions of the Forgotten Realms ajándékait egészen csütörtökig adhatjátok a könyvtáratokhoz, azonban ezt követően két másik cím veszi át a helyüket, melyek habár nem túl ismertek, így is kellemes kikapcsolódást biztosíthatnak a számunkra a nyár folyamán, vagy akár a későbbiekben. Nézzük tehát, hogy legközelebb mivel kedveskedik nekünk az Epic.

Ezeket olvastad már?

 Freshly Frosted 

A Freshly Frosted egy logikai játék, mely során egy futószalagon kell elhelyeznünk a fánkokat úgy, hogy megoldjuk a fejtörőket. „Számos szürkeállományt szédítő fánkos feladvány vár rád, összességében 144 fejtörővel fényezheted falánk feladványéhségedet. Izgalmat és élményt kínálunk a mechanizmusok tárházával: az elválasztóktól a lökdösőkön, az egyesítőkön, a klónozókon, a véletlenszerűsítőkön, a teleportálókon át a sok minden másig!" – áll a játék leírásában. Alapjáraton 3200 forint lenne.

 

 Rumble Club - Free Game of the Week Bonus 

A Rumble Club egy alapvetően ingyenes partijáték, melyben kaotikus játékmódokban kell megküzdenünk egyedül, vagy szövetségeseink társaságában, hogy mi kerüljünk ki győztesként az akár 20 versenyző közül. Akik jövő héten töltik le – akkor fog debütálni az Epic Store-ban –, és teljesítik az oktatóprogramot, azok olyan különféle játékbeli jutalmakra tehetnek szert, mint például egy exkluzív hangulatjel, vagy különféle értékes Rumble Clubbéli fizetőeszközök.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN