Saját Fortnite skint kapott a legcsaládbarátabb tartalomgyártó

Saját Fortnite skint kapott a legcsaládbarátabb tartalomgyártó

Új taggal bővült az Icon Series kategória. Vajon ki lesz a következő?

Mostanra több ezer kinézettel találkozhatunk a Fortnite-ban, melyeknek megannyi eredete lehet. Eleinte az Epic Games alkotta meg a különböző karaktereket, azonban ahogy elkezdődtek az együttműködések, inkább az innen eredő tartalmaké lett a főszerep. Megvásárolhatunk kinézeteket melyeket sorozatokból, filmekből, játékokból vagy a valóságból ismerünk, de talán a legkülönlegesebb kategória az Icon Series, ami a héten egy újabb taggal bővült.

Az Icon Series keretében valós személyen – sportolók, zenészek és tartalomgyártók – kerülnek be a Fortnite Item Shopjába. Ezúttal egy régi elmaradás lett pótolva, hiszen a legtöbb hatalmas streamer már kapott saját skint, azonban Nick Eh 30 mindeddig kimaradt a buliból. Az elsősorban kirívó családbarátságáról híres tartalomgyártó YouTube-on közel 8, Twitchen pedig több, mint 5 millió követővel rendelkezik – tehát biztosak lehetünk benne, hogy kelendő lesz a csomagja.

Természetesen kapott egy kinézetet, ami két különböző stílussal rendelkezik, valamint további érdekességek is érkeztek vele – zenék, emote, pickaxe, wrap és autó matrica is. Ezeket az alábbi galériában tekinthetitek meg.

Nick Eh 30’s King Style

A galériáért kattints a képre!

Ahogy azt már megszokhattuk, igencsak borsos ára van az ehhez hasonló kozmetikai elemeknek, éppen ezért az Epic Games rendezett június 12-én egy versenyt, ahol azok akik jól szerepeltek, ingyenesen hozzájuthattak a skinhez és a többi tartalomhoz is.

Ti kit szeretnétek a következő Icon Series tagként látni?

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár