Hiába imádják, hamarosan lehúzza a rolót a The Boys

Hiába imádják, hamarosan lehúzza a rolót a The Boys

A megtévesztő nyilatkozat után végre kimondta a frankót a széria showrunnere.

Nem olyan régen még egy igen érdekes dolgot osztott meg a The Boys showrunnere, Eric Kripke. Akkor a rajongók úgy vélték, hogy el lesznek kényeztetve a jövőben, mert egy ideig még biztosan nem ér véget a kedvenc sorozatuk. És valljuk be, valóban ezt lehetett leszűrni Kripke mondandójából, de úgy tűnik alaposan megváltozott a helyzet a széria körül, mert most egy lesújtó információval rukkolt elő.

A Smash szuperhősös sikersorozata ugyanis az 5. évaddal véget ér, és ezt maga Eric Kripke jelentette be. Az X/Twitteren közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott, amely még a 4. évad premierje előtt történt, hogy most van itt az ideje egy ilyen bejelentésnek.

„Mindig is ez volt a tervem, csak titokban kellett tartanom, amíg meg nem kaptam a végső igent Vought-tól. Nézzétek a 4. évadot 2 NAP múlva, mert a vég elkezdődött!”

A The Boys 2019-ben indult útjára, és rögtön sikert aratott a Prime Videón a szuper véres akciójeleneteivel és fekete humorával, aminek köszönhetően korunk szuperhősös filmjeinek és tévéműsorainak kiemelkedő szatírájává vált. A sorozat Garth Ennis és Darick Robertson azonos című képregényén alapul, főszerepben a névadó igazságosztó csapattal, akik egy szupergonoszokból álló csoportot igyekeznek elkapni, amelyet egy Homelander nevű, Superman-ellenes karakter vezet.

A The Boys további két spinoffot is inspirált: a The Boys Presents: Diabolical című animációs szériát, valamint a Gen V-t, amelynek a 2. évada már zöld utat is kapott. Eközben az 5. évadot nagyjából egy hónappal ezelőtt erősítették meg, még a 4. évad június 13-i premierje előtt.

„A szereplők és a stáb is mélyen hálásak a Sony Pictures Televisionnek és az Amazon MGM stúdiónak a lehetőségért, hogy egy újabb évadon keresztül mesélhetjük el ezt a történetet. Az egyetlen problémám az, hogy mivel az idei év konfliktus- és félinformációmentesnek ígérkezik, nem tudjuk, miről írjunk.”

Ezeket olvastad már?

Kripke emellett arról is elmondta a véleményét, hogy egyes rajongók szerint ez a sorozat is túlságosan 'woke':

„Bárki, aki 'woke'-nak nevezi a sorozatot az rendben van. Menjen és nézzen valami mást. De én biztosan nem fogom meghúzni magam, vagy bocsánatot kérni azért, amit csinálunk. Néhányan, akik nézik, azt hiszik, hogy Homelander a hős. Mit mondasz erre? A sorozatra sok mindent lehet. A finomkodás nem tartozik közéjük. Szóval, ha ez az üzenet, amit kaptok tőle, én csak felemelem a kezem.”

Kövess Minket!



Gamer szótár