A The Boys showrunnere nyilatkozatától libabőrösek lettek a rajongók is

A The Boys showrunnere nyilatkozatától libabőrösek lettek a rajongók is

Ezek szerint bőven vannak még tervek az eddig ismert öt szezon utánra is.

Nemrég derült ki, hogy nem hagyják abba négy évad után a The Boys sorozatot, sőt, már nagyjából az ötödik szezon is teljesen meg van tervezve, erre most Eric Kripke megint olyat mondott, amitől minden rajongó trombózisba esett, na jó ez csak vicc, elég az is, hogy izgalomba jöttek. A showrunner ugyanis arról számolt be, hogy valószínűleg ezután sem hagyják abba, és kitudja meddig futhat még a produkció.

Ezeket olvastad már?

Az ő szavaira pedig érdemes odafigyelni, hiszen korábban neki köszönhettük az Odaátot (Supernatural) is – melynek szintén ő volt a showrunnere –, és bár eredetileg öt évaddal számolt akkor is, ami után ki is szállt a produkcióból, végül 15 évadot élt meg a sorozat – ráadásul még a rebootja is összejöhet.

„Azóta megtanultam, hogy ne próbáljam meg úgy megnevezni az évadokat, mint az a személy, aki - és ez minden túlzás nélkül mondom - szó szerint a legnagyobbat téved a szórakoztatóipar történetében azzal kapcsolatban, hogy hány szezont mehet még a sorozata. Valaki rámutatott erre, én pedig azt mondtam: 'Igazad van. Ez nevetséges. Be kell fognom a számat.' És így is fogok tenni.” – mondta Kripke az Inverse-nek.

A The Boys kapcsán már lázasan készülnek az ötödik évadra, pedig még a negyediket sem mutatták be.

„Már körülbelül egy hónapja dolgozunk az írói szobában, szóval van néhány elég jó elképzelésünk. Ez most egy nagyon nyers, nem állt még össze a dolog, de nagyon izgatott vagyok. Jó néhány őrült szarságról beszéltünk már, az biztos.”

Kövess Minket!



Gamer szótár