Törölt Cyberpunk 2077 DLC-re bukkantak a játékosok

Törölt Cyberpunk 2077 DLC-re bukkantak a játékosok

A Phantom Liberty is remek volt, de ez a törölt DLC izgalmasnak tűnik.

Ha van játék, ami nehéz utat járt be, akkor a Cyberpunk 2077 az. A játék 2020-a megjelenése finoman szólva is borzalmas volt, a programot jószívvel sem lehetett még csak félkésznek sem nevezni, ám mostanra minden idők egyik legjobb játékává vált, amit mindenkinek ki kell próbálnia. Több évnyi kitartó munka árán a Cyberpunk 2077 elnyerte a neki járó dicsőséget, sőt, immár egy DLC-je is megjelent a Phantom Liberty - amin ugyancsak alig lehet fogást találni.

Egyszer azonban minden jónak vége szakad. Nem lesz több DLC-je a játéknak, a Cyberpunk 2077 az útja végéhez ért, fejlesztőik már más játékokon dolgoznak, többek között egy új The Witcher epizóddal és persze magával a Cyberpunk 2077 folytatásával is. Adatbányászok egy csoportja azonban friss infókra bukkant, úgy tűnik volt, amikor több DLC-t is terveztek a játékhoz!

Képek és leírások bukkantak most elő egy olyan törölt Cyberpunk 2077 DLC-ből, ami a Holdra kalauzolta volna a játékosokat. A játék világában és annak idején már közel 60 ezer ember élt a Holdon, ami a Cyberpunk 2077 lore-jának egyik fontos helyszíne. Igazán sajnáljuk, hogy ez a DLC nem készült el és nem látogathattuk meg a Holdot, de majd talán a folytatásban.

A törölt DLC-ről itt találsz képeket és érdekességeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár