Megvan mikor gombázik be legközelebb Super Mario a mozikban

Megvan mikor gombázik be legközelebb Super Mario a mozikban

A Nintendo elsőszámú embere, Shigeru Miyamoto osztotta meg a hírt.

Úgy tűnik, hogy már meg is van a következő Super Mario Bros. filmnek a megjelenési dátuma, és bár ez elsőre nagyszerű hírnek tűnhet, egyelőre még nem érdemes örömtáncot járni.

Shigeru Miyamoto, a Nintendő mindenhatója Twitteren közölte a hírt a rajongókkal.

„Helló, itt Miyamoto beszél. A Nintendo Directet előtt szeretnék egy bejelentést tenni. Az új Super Mario animációs film megjelenési dátumát Japánban 2026. április 24-re tűztük ki. Az Illumination csapatával azon dolgozunk, hogy ez is egy szórakoztató alkotás legyen, úgyhogy kérem, továbbra is várják a filmet.”

A 2023-ban bemutatott első rész a már a játékból alaposan megismert vízvezeték-szerelőről (Chris Pratt hangjával) és testvéreről, Luigiról (Charlie Day) szól, akik egyik pillanatról a másikra eltűnnek Brooklynból és rejtélyes módon a Gombakirályságba találják magukat. Nincs más hátra számukra, minthogy teljesíteniük kell egy küldetést, amivel mindkét világot megmentenhetik Bowsertől (Jack Black) és seregétől. A szinkronhangok között szerepelt még Anya Taylor-Joy mint Peach hercegnő, Keegan-Michael Key mint Toad, Seth Rogen mint Donkey Kong és Fred Armisen mint Cranky Kong. A következő film szereposztásáról egyelőre nem hoztak még nyilvánosságra információkat.

A Super Mario Bros.: A film (Super Mario Bros. The Movie) lett a legtöbb bevételt hozó videojátékadaptáció, és minden idők harmadik legtöbb bevételét termelő animációs filmje (Az oroszlánkirály és a Frozen 2 mögött). A film egyben a 2023-as esztendő második legjövedelmezőbb alkotása volt, és csak a Barbie előzte meg a mozikban Marióékat.

Ezeket olvastad már?

A második rész pedig még egy kicsit odébb van, hiszen csak 2026. április 24-én debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár