Még a Tinder is lekörözi a Call of Duty: Warzone-t?

Még a Tinder is lekörözi a Call of Duty: Warzone-t?

Szokatlan, de annál mélyenszántóbb gondolattal állt elő az egyik játékos.

Habár még mindig hatalmas népszerűségnek örvend, megvannak a gyenge pontjai a Call of Duty battle royale játékának, a Warzone-nak. Az évadokra bontott játékmenet, és az ezzel érkező folyamatos frissítések valamint együttműködések, tartják egyben a közösséget, azonban orvosolhatatlan problémának tűnik a csalók jelenléte, ami folyamatosan megkeseríti a becsületes játékosok kikapcsolódását, és sokakból előhozza a legmélyebb keserűséget. A rengeteg hiba és a rossz optimalizáltság mellett főként ennek tudható be az, hogy Steamen az értékelések többnyire negatívak. Egy felhasználó igazán érdekes összehasonlítással nyilvánította ki véleményét, amit azonnal fel is kapott a közösség.

„Kevesebb csalóval fogsz találkozni Tinderen" – írja ShizzeR.

Ez a rövid mondat elképesztően sok fájdalmat rejt. Lelki szemeim előtt látom ShizzeRt, akit miután többedjére ghostoltak Tinderen, úgy dönt, hogy kicsit kikapcsolódik a Call of Duty világában, azonban itt sem számíthat semmi jóra, hiszen csalókba botlik megállás nélkül. Ezután pár percig könnyeivel küszködve, csendben bámulja a monitort, majd bepötyögi ezt a 6 szót Steamen, hogy könnyítsen a lelkén.

Azon túl, hogy ez az értékelés szórakoztató, és az ember könnyedén továbbgondolhatja – lásd engem –, rátapint a játék egyik nagyon fontos problémájára. Az ilyen gyöngyszemek miatt van értelme böngészni a Steames véleményeket, hiszen már az is egészen jól megmutatja a közösség játékról alkotott képét, hogy mik a legutóbbi összesített értékelések. ShizzeRnek pedig kívánom, hogy mielőbb kerüljön sínre az élete.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár