Marvel's Wolverine: Újabb kiszivárgott videón a játék

Marvel's Wolverine: Újabb kiszivárgott videón a játék

A tökéletes Pókember játék után jön a tökéletes Wolverine játék?

Tavaly télen, néhány héttel a Marvel's Spider-Man 2 megjelenése után hackertámadás érte az Insomniac szervereit, a támadók pedig gyakorlatilag mindent megszereztek. Kezdve a cég alkalmazottjainak adataitól, át az Insomniac roadmapján, egészen a Marvel's Wolverine még félkész buildjéig. Ott és akkor rengeteg mindent láttunk a Wolverine játékból, ami persze még félkésznek sem volt nevezhető, de azért kellően izgalmasnak tűnt.

Úgy látszik nem mindent láttunk még az akkor kiszivárgott fájlokból. Néhány napja a még be nem jelentett Marvel' Spider-Man 3-ból láttunk néhány korai képet, most pedig a Wolverine szivárgása folytatódik. Közel két és fél perces videón a játék, amiben van egy pici harc is, de leginkább azt látjuk, hogy miként tudjuk majd átszelni a várost Rozsomákkal.

Persze fontos itt is kiemelni, hogy ez a felvétel a játék egy korai verziójából származik, vagyis még az is benne van a pakliban, hogy a kész verzió köszönő viszonyban sem lesz majd az ebben látottakkal. Mindazonáltal, mi nagyon várjuk már a játékot. Az Insomniac szerint a hackertámadás nem ártott a játéknak, nem hátráltatta a fejlesztést. Megjelenési dátuma viszont még mindig nincs a Rozsomáknak, tippre idén addig fogunk eljutni, hogy egy online PlayStation Showcase során kapunk majd egy hosszú és részletes előzetest a játékból.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár