Képek szivároghattak ki a Marvel's Spider-Man 3-ból

Képek szivároghattak ki a Marvel's Spider-Man 3-ból

Először mondjuk lássuk elkészülni a Wolverine játékot, de aztán nyugodtan jöhet a Spider-Man 3 is!

Akkora siker volt a tavaly ősszel megjelent Marvel's Spider Man 2, hogy a játék 107 nap alatt beváltotta a hozzá fűzött reményeket és picivel több, mint 3 hónap után máris nyereségessé vált. Közben persze légy került a levesbe, feltörték az Insomniac szervereit és gyakorlatilag mindenüket kiszivárogtatták. Kiderült milyen újdonságokkal készülnek a Marvel's Spider-Man 2-höz, kiderült, hogy Venom és X-Men játékokkal is terveznek a fejlesztők, a Marvel's Wolverine-ről pedig mindent megtudhattunk. Minden kiszivárgott, előzetes, gameplay, konkrét buildek, üzleti tervek és titkok, minden.

Szerencsére az Insomniac túlélte, állításuk szerint a hackertámadás ellenélre sincs bajban a cég, készülnek a játékaikkal, amik között több, mint valószínű, hogy idővel ott lesz a Marvel's Spider-Man 3 is. Bár hivatalosan még nem jelentették be a játékot, a kiszivárgott adatok között már láttuk a játékot, legalábbis annak nyomait.

Most feltűnt néhány új kép a neten, amin állítólag a Marvel's Spider-Man 3 egy korai változata látható és az a Silk, aki lehet, hogy központi szerepet játszik majd a programban és az egyik irányítható karakterünk lesz. Feltéve persze, ha igazak a kiszivárgott képet. Mivel konkrét buildek kerültek ki online, sosem tudhatjuk, hogy nem-e moddolt képek, amik szándékosan a játékosok megvezetése érdekében készültek.

Mindenesetre, ha érdekelnek az első lehetséges képek a Marvel's Spider-Man 3-ból, itt láthatod azokat.

Kövess Minket!



Gamer szótár