A Spider-Man 2 első DLC-je bogarat ültet a füledbe

A Spider-Man 2 első DLC-je bogarat ültet a füledbe

Kiszivárgott hogyan néz ki a Marvel's Spider-Man 2 első DLC-jének főellensége.

Hackerek tavaly csúnya bulit rendeztek az Insomniac Games szerverein, és emiatt telepakolták az internetet a készülőben lévő Wolverine videós anyagaival, de azt is kiderítették, hogy mire számíthatunk majd Pókember kapcsán a közeljövőben. A stúdió ugyanis nem mondott még le a játékról, és akárcsak az első rész esetében, most is több kiegészítővel készülnek. Most épp olyan extra tartalomról beszélünk, amely folytathatja bizonyos tekintetben a történetet is.

Ezeket olvastad már?

Az első DLC elvileg The Beetle körül forog majd, legalábbis ez derült ki az eddigi nem hivatalos infókból, azonban ezt erősítheti meg egy újabb szivárgás, amelyen már a karakter koncepciós rajza is látható.

Bogaras egy update

Egy Reddit felhasználó, KekanKok osztotta meg The Beetle fotóját. Bár a képet azóta eltávolították a felületről, pontosan tudjuk, hogy ami egyszer kikerült a netre, az bizony ott is marad. Twitteren újra felbukkant fotó a gonosztevőről. Ha minden igaz, akkor a harmadik Bogár, Janice Lincoln lesz majd a játékban a hálószövő ellenfele. A szupergonosz 1964-ben mutatkozott be a Pókember képregényben, és elsőként Abner Jenkins vált a Bogárrá. 2010 óta azonban ezt a szerepet Janice Lincoln, a gonosztevő Tombstone lánya vette át.


The Beetle koncepciós rajza

Arról viszont egyelőre sajnos nem tudni semmit, hogy vajon mikor tervezik kiadni az első nagy DLC-t, de a jelen állás szerint még biztosan várnunk kell rá.

Kövess Minket!



Gamer szótár