3 ingyenes DLC is készül a Marvel's Spider-Man 2-höz

3 ingyenes DLC is készül a Marvel's Spider-Man 2-höz

A kiszivárgott belső dokumentumok szerint az Insomniac 2024-ben több ízben is megörvendeztetné a rajongókat.

Az Insomniac Games hosszú távú tervei közül több is kiszivárgott a közelmúltban történt hackertámadás és zsarolás következtében, és ezek között többek között szerepel a Marvel's Wolverine, a Venom és egy további X-Men cím is. Ezen felül azonban úgy tűnik, hogy a Marvel's Spider-Man 2-t érintő megjelenés utáni tartalommal kapcsolatos rövidtávú tervek is napvilágot láttak.

Ezeket olvastad már?

Amint azt a ResetEra egyik felhasználója megosztotta, az Insomniac Games három ingyenes kiegészítőt tervez kiadni 2024 folyamán. Ezek közül az első, Beetle Infestation címmel a jelek szerint a 23/24-es pénzügyi év negyedik negyedévében, azaz január és március között jelenhet meg, míg a második, az Extreme Carnage a következő negyedévre (április-június) van kiírva. A harmadik DLC, a Spider-Verse Anomaly a kiszivárgott információk szerint 2024 nyarán jön majd.

Az első kettő, tehát a Beetle Infestation és az Extreme Carnage egy-egy nyílt világú küldetést és bossharcot tartalmaz majd. A Spider-Verse Anomaly eközben "Sony Pictures crossover"-ként van feltüntetve, és úgy tűnik, hogy egy küldetést, vizuális szűrőt, NPC-ket és az animációs filmekben (Spider-Verse) látott gonosztevőket hoz magával.

Ezen túlmenően az év folyamán további ingyenes extra tartalomból sem lesz hiány, melyekben lesznek még gyűjtögethető Spider-Botok és ruhák. Az Insomniac első körben 2024 év végén szerette volna kiadni a Game of the Year Edition-t is, de ez a szivárgások miatt lehet, hogy megváltozik. Nemrég a stúdió azt is megerősítette, hogy a New Game Plus-t magába foglaló frissítését 2024 elejére halasztotta.

Kövess Minket!



Gamer szótár