Marvel's Wolverine: Videón csodálhatjuk meg Rozsomák képességeit és fegyvereit

Marvel's Wolverine: Videón csodálhatjuk meg Rozsomák képességeit és fegyvereit

Nagyszerű ízelítőt kapunk az új játékból, mégha nem is hivatalos bejelentésnek köszönhetően is történt mindez.

2023. december közepe nem az ünneplés miatt lesz emlékezetes az Insomniac Games és a Sony számára, hiszen egy hackertámadást követően lehullott a lepel a Marvel's Wolverine című játékukról, de további érdekességeket is közzétettek már azóta a támadók.

Ezeket olvastad már?

Az első körben kiszivárogtatott felvételek között 2021 és 2022-es videókat találunk még a fejlesztés korai szakaszából. A klipekben jól látható, amint Wolverine az ikonikus adamantiumkarmjaival szedi szét az ellenfeleit, de időnkét még neki sem árt, ha egy kicsit lopakodik. Úgy tűnik, hogy Wolverine mutáns érzékszervei is fontos szerepet kapnak, úgy mint a hallás és a szaglás. Ezen kívül Wolverine-nak lesz egy katana stílusú kardja is, amivel szintén nem finomkodik.

A kiszivárgott információk továbbá megerősítenek néhány helyszínt is, ahová Wolverine a játék során eljut:

  • Alaszka
  • Avalon
  • Kanada
  • Japán
  • Madripoor

Madripoorban található például az egyik koncepciós képen látható lepusztult bárt is, a The Princess. A fiktív csendes-óceáni szigetről érdemes tudni, hogy először az X-Men képregényekben jelent meg.

Az Insomniac és a Sony egyébként még mindig nem kommentálta hivatalosan a szivárogtatásokkal kapcsolatos esetet, de a felvételekből úgy tűnik, valódi képkockákat láthatunk a Wolverine fejlesztésének korai szakaszából.

Bár a stúdió számára ez a támadás eléggé aggasztó lehet, a rajongóknak legalább legalább kaptak egy kis ízelítőt, hogy mi várhat majd rájuk a Rozsomákot főszerepbe állító játékban, amely PS5-re biztosan megjelenik, de később ellátogathat akár PC-re is.

Borítókép forrása: cbr.com

Kövess Minket!



Gamer szótár