Van egy rossz híre Tom Hardynak az új Mad Max film kapcsán

Van egy rossz híre Tom Hardynak az új Mad Max film kapcsán

George Miller korábban megerősítette már, hogy egy újabb előzménysztorin dolgozik, de egyelőre nem tudni ennek ki lesz a főszereplője vagy tényleg megvalósul-e.

Vajon Tom Hardy ismét visszatér a pusztaságba?

Közeledik Tom Hardynak egy új filmjének a bemutatója (Motorosok), és ennek apropóján interjúvolták meg a színészt, de a beszélgetés során természetesen egyik legfontosabb téma a Mad Max volt. Érdeklődtek nála, hogy vajon mi a helyzet George Miller másik előzményfilmjével kapcsolatban, amely állítólag a The Wasteland címet viseli. Egyszerű, de annál lesújtóbb választ adott a sztár:

„Nem hiszem, hogy ez megtörténik.”

Hardy Charlize Theron oldalán tűnt fel a 2015-ös Mad Max – A harag útjában (Mad Max: Fury Road), és a két főszereplő végül egyesítette erejét, hogy előbb megpróbáljanak elmenekülni a pusztaságot uraló zsarnok elől, majd aztán nem maradt más választásuk, mint szembeszállni vele. Kilenc évvel később Millernek köszönhetően elkészült a Furiosára fókuszáló előzményfilm, azonban ebben a produkcióban Theron helyett már Anya Taylor-Joy alakítja a renegát harcos fiatalabb változatát.

Az Entertainment Weekly címlapsztorijában Miller megerősítette, hogy már dolgozik a Hardy által alakított Max Rockatansky előzménytörténetén, ráadásul már A harag útja forgatása előtt összerakta Furiosa és Max háttértörténetét, hogy a színészek jobban megértsék karaktereiket.

„Természetesen dolgozunk rajta, és ahogy mondtam, ezt alapvetően novellaként írtuk meg. Most pedig lehetőségünk átültetni egy forgatókönyvbe, és onnan folytatjuk tovább.” – fogalmazta meg gondolatait korábban Miller.

Ezeket olvastad már?

Tekintettel az előzményfilm helyzetére, jelenleg tényleg úgy tűnik, hogy Hardy visszatérésére elég kevés esély van.

Kövess Minket!



Gamer szótár