A Game Passból is a foci folyik, most érdemes igazán előfizetni!

A Game Passból is a foci folyik, most érdemes igazán előfizetni!

Ha eddig nem próbáltad ki a világ legnépszerűbb sport esport játékát, akkor most itt a remek lehetőség.

Az NVIDIA hóeleji promóciójában rengeteg felhasználó lecsaphatott az ingyenes Microsoft / Xbox Games Passra, amely még mindig a legjobb videójátékos előfizetéses szolgáltatás a piacon. Egy meghatározott havidíjért (3000 Ft a PC-s, 4790 Ft az Ultimate havonta) cserébe elképesztően sok címhez kaphatsz korlátozott hozzáférést, azaz amíg tart a feliratkozásod, addig szabadon pörgetheted a játékokat akár multiban is. Júniusban sem kell szégyenkeznie a kiadónak, ugyanis remek címekkel bővül a kínálat.

Ezeket olvastad már?

Milyen új játékokkal bővül a Game Pass 2024 júniusában?

A Still Wakes the Deep sokakat csábított arra, hogy a horror útvesztőben egy Game Pass-előfizetés társaságában vesszenek el, de nemcsak The Chinese Room kifejezetten ütős kalandjáért éri meg rászánni azt a gyorséttermi menü árát milliók kedvenc hobbijára.

  • My Time at Sandrock – Június 19-én érkezik Game Passba
  • Keplerth – Június 20-án érkezik Game Passba
  • EA Sports FC 24 – Június 25-én érkezik Game Passba
  • SteamWorld Dig – Június 26-án érkezik Game Passba
  • SteamWorld Dig 2 – szintén június 26-án érkezik Game Passba
  • Robin Hood – Sherwood Builders – Június 27-én érkezik Game Passba

Az EA Sports FC 24 most az egyik "legforróbb" szereplője a piacnak, ugyanis az UEFA EURO 2024-hez kapcsolód frissítésnek köszönhetően, bárki megnyerheti Magyarországgal az Eb-t. Ha nem vonz téged a labdarúgás, akkor a My Time at Sandrockot ajánljuk, amiben menedzselheted a saját kis virtuális életed. A Paradox égisze alatt fejlesztett Life by You elkaszálása után sem érdemes tehát keseregned, life simulatorokból lehet még találni alternatívákat a The Sims-széria mellett. 

Kövess Minket!Gamer szótár