El lesznek kényeztetve a horrorfilmek rajongói, jönnek a legjobb folytatások

El lesznek kényeztetve a horrorfilmek rajongói, jönnek a legjobb folytatások

Négy nagy franchise is folytatást kap 2025-ben, ezt maga a stúdió jelentette be.

Ugyan még előttünk a nyár, és 2024 második fele is, amely olyan ígéretes címekkel kecsegtet, mint a Deadpool és Wolverine vagy az Alien: Romulus, de a Universal stúdió már most szerette volna felhívni a rajongók figyelmét a következő esztendőre, hogy milyen horrorfilmekre számíthatnak majd.

A Blumhouse égisze alatt készülő filmek közül négynek a folytatása biztosan napvilágot lát 2025-ben.

Ezek közül talán a legnagyobb név a Five Nights at Freddy's 2, amelynek a hivatalos megjelenési dátuma 2025. december 5 lesz. A videójáték-adaptáció folytatását a CinemaConon jelentették be áprilisban, bár akkor még nem tudtuk, hogy mikor kapjuk majd meg. Az első film meglepetésszenzáció volt, amely a gyenge kritikai fogadtatás és a Peacockos bemutatója ellenére is a Blumhouse minden idők legjobb nyitányát érte el a 78 millió dolláros bevétellel. Sok mindent nem tudni még a második felvonásról, de az már biztosnak tűnik, hogy Emma Tammi visszatér rendezőként.

{{E1_VIDEO_GALLERY}}

Az átszervezéseket követően végül a M3GAN 2.0 premierje is módosult, ugyanis bő egy hónappal később ülhetünk be csak majd rá a mozikba – május 16. helyett június 27-én. A Fekete telefon 2021-ben debütált, a második részét viszont nem a következő nyáron, hanem jóval később vetítik majd a mozik. A hírek szerint október 17-én érdemes rá számítani. Ezeken kívül az Insidious hatodik részével sem maradnak adósak, és ez is 2025-ben debütál majd a mozikban. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy az Universal még mindig rendkívüli módon hisz a horrorokban, ami kifejezetten jó hír a rajongók számára, hiszen jövőre is el lesznek kényeztetve a nagyvászon előtt.

Kövess Minket!



Gamer szótár