Akár 90%-kal olcsóbban is szerezhetsz játékokat a GoG Summer Sale során

Akár 90%-kal olcsóbban is szerezhetsz játékokat a GoG Summer Sale során

Élvezd ki, hogy jóval olcsóbban turbózhatod fel a virtuális könyvtáradat a legjobb játékokkal, a Dragon Age-től egészen a God of Warig, ha persze még nem tetted meg.

Jó hírünk van, mert indul a szezonális bevásárlókörút. Elstartolt a GOG Summer Sale 2024 is, amelynek részeként akár 95%-os kedvezménnyel is hozzájuthatsz a legjobb címekhez. Az óriási akciós kínálatban mindenki találhat magának valót, mi pedig igyekszünk felsorolni a legpénztárcabarátabb ajánlatokat.

Mindenkinek teljes három hete arra, hogy kihasználja ezeket a nagyszerű kedvezményeket, ugyanis a GOG nyári vására egészen július 11-ig tart.

Melyek a legjobb ajánlatok?

Kezdetnek ott vannak az olyan klasszikusok, mint a BioWare RPG-je, a Dragon Age: Origins, amelyből az Ultimate Editiont most 84%-os kedvezménnyel lehet behúzni, ami tökéletes gyógyír lehet a sorozat új részének nemrég megjelent trailere után. Ha a lovagok és a mágia nem a te világod, de egy kis lopakodós akcióra vágysz, vess egy pillantást a Mark of the Ninja: Remasteredre – meg az árcédulájára is, mivel jelenleg 70%-kal olcsóbban kapható.

Ezeket olvastad már?

További figyelemre méltó ajánlatokkal is szolgálhatunk, és elég csak a Divinity: Original Sin – Enhanced Editionra gondolni, amit most 80%-kal kevesebb összegért már be lehet szerezni, vagy ott van a Thimbleweed Park – ennek a mókás kalandjátéknak az ára 75%-kal csökkent. Hasonló dolog történt az As Dusk Falls című interaktív drámával kapcsolatban is, ami most 7,49 dollárért kapható.

Ha 1 dollár alatti játékokat keresel, akkor is itt a helyed, például csapj le a lövöldözős NecroVisionra (0,74 dollár), vagy a stratégiai Men of Warra (szintén 0,74 dollár), de két klasszikus point & clicks is csak téged vár: az egyik a Still Life, míg a másik a Still Life 2 (egyenként 0,79 dollárba kerülnek). És ez még csak a jéghegy csúcsa.

Kattints a képre a legjobb ajánlatokat tartalmazó galéria megtekintéséhez:


Dragon Age: Origins - Ultimate Edition most csak 3,19 dollárba kerül a 19,99 helyett

A GOG Summer Sale 2024 teljes listáját ITT tekintheted meg. Jó vadászatot!

Galéria

Kövess Minket!Gamer szótár