Az Epic Games nélkül sem fánk, sem parti nem lesz a héten

Az Epic Games nélkül sem fánk, sem parti nem lesz a héten

Egy logikai és egy partijáték várja szerető gazdáját a következő egy hétben az Epic Games Store-ban.

Ha eddig nem sikerült behúznod a 40 ezer forintnyi ingyenes játékokat és tartalmakat az Epic Games Store-ból, akkor most sajnálattal kell közöljük, hogy már nem is fogod. Ugyanis csütörtök van, ötöt ütött az óra, ez pedig nem jelent mást, mint hogy a múlt heti akciók véget értek, jönnek helyette az újak. És bár a következő egy hétben nem lesznek ennyire értékes ajándékok az EGS-ben, a fánkok és a partijátékok kedvelői garantáltan megtalálják majd a számításaikat!

FRESHLY FROSTED

A Freshly Frosted egy logikai játék, amelyben egy futószalagon kell elhelyeznünk a fánkokat a fejtörők megoldásához. „Számos szürkeállományt szédítő fánkos feladvány vár rád, összességében 144 fejtörővel fényezheted falánk feladványéhségedet. Izgalmat és élményt kínálunk a mechanizmusok tárházával: az elválasztóktól a lökdösőkön, az egyesítőkön, a klónozókon, a véletlenszerűsítőkön, a teleportálókon át a sok minden másig!" – áll a játék cukormázas leírásában. Alapjáraton 3 200 forint lenne, ami ennyi játékért nem hangzik rosszul. De most ingyen van, szóval felejtsétek el az árát!

RUMBLE CLUB - FREE GAME OF THE WEEK BONUS

A Rumble Club esete valamivel trükkösebb, hiszen ez a partijáték egyébként is ingyenes. Viszont aki az EGS promóciós időszaka alatt tesz vele egy próbát, az most nem csak a kaotikus játékmódokban élheti ki magát akár egyedül, akár társaságban, hanem különféle játékbeli jutalmakra tehet szert, mint például egy exkluzív hangulatjel vagy különféle értékes Rumble Clubbéli fizetőeszközök. Ezek bezsebeléséhez pedig nem kell mást tenni, mint teljesíteni legalább az oktatómódot.

Ne feledjétek, az Epic Games Store ingyenes játékait június 27. 17 óráig húzhatjátok be!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár