A bizarr sör és az AI szexting után az e-sportba száll be Amouranth

A bizarr sör és az AI szexting után az e-sportba száll be Amouranth

„Jelentős részesedést” szerzett Amouranth egy amerikai e-sport szervezetben.

Aligha kell bárkinek is bemutatni Amouranthot: a világ egyik legnépszerűbb streamere, aki csak az OnlyFansből annyi pénzt keresett az elmúlt években, hogy a Tuvalu nevű szigetország gazdaságát képes volt ezáltal felülmúlni. De ha ez sem lenne elég, csinált idén már AI szexting alkalmazást, sőt, készül a saját söre is, amitől a fürdővizes lányok is dobnak majd egy hátast. Tegnap éjjel azonban újabb vállalkozást leplezett le a Twitchről kismilliószor kitiltott streamer: e-sport csapatba fektet.

A streamerek körében igen népszerű lett az utóbbi években, hogy saját e-sport márkát építenek fel. A legsikeresebb példa Disguised Toast orgja lehet, ami a Valorantban, a League of Legendsben, az Apex Legendsben, a Teamfight Tacticsban és a Tekken 8-ban is képviselteti magát. Amouranth viszont egy picit más utat választott, mert nem a saját csapatait fogja építeni a saját neve alatt, hanem egy már létező klubba szállt be, abban „jelentős részesedést” szerezve. Ez az org pedig nem más, mint a Wildcard.

Ezeket olvastad már?

A Wildcardot eredetileg 2017-ben alapították, és akkor még Wildcard Gaming néven futottak. A szervezet számtalan játékban megfordult már az évek alatt, és többek között Counter-Strike 2 játékosaik is vannak jelenleg. Igaz, ebben a pillanatban nincs ki a teljes felállásuk, mert pont a héten engedtek el két embert is. De stanislaw, Sonic vagy horvy nevei biztosan ismerősen hangzanak a játék rajongói számára – a magyar felmenőkkel is rendelkező brazil az edző. Ha pedig hihetünk a Dust2.us-nek, akkor Amouranth pénze részben arra mehet el, hogy leigazoljanak két meg nem nevezett svédet a távozók helyére, hogy egy igazán nemzetközi ötössel vágjanak bele az őszi szezonba.

Kövess Minket!Gamer szótár